Kategoriler
Proje Haberleri

Karin Park City satışları başladı

Karin Park City projesi geniş özellikleri ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Van’ın İpekyolu İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Barzan İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 artı 1 normal daireler ile 5 artı 1 dubleks daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 3 artı 1 normal daireler ile 5 artı 1 dubleks daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 175 metrekaredir. Ayrıca 5 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 340 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark alanı mevcuttur. Ayrıca hamam, fitness salonu, kapalı yüzme havuzu ile depo ve toplantı salonları bulunmaktadır. Bunun yanı sıra basketbol, voleybol ve futbol sahası, 2 adet çocuk oyun alanı, fitness alanı, bisiklet yolları ve yeşil alanlarda tasarlanan açık alan donatıları bulunmaktadır. Asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin ve çamaşır dolabı yer almaktadır.

Karin Park City konumu hakkında

Proje, Van’ın İpekyolu İlçesi Halilağa Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, park & yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Karin Park City fiyatları ne kadardır?

Karin Park City projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 175 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 855.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 340 metrekare büyüklüğe sahip 5 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 1.410.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (537) 970 00 01 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…