Kategoriler
Proje Haberleri

Karmagül İnşaat Bağcılar projesi başlıyor

Karmagül İnşaat tarafından hayata geçirilecek olan projede toplam 214 adet konut yer almaktadır. Konutların dışında ayrıca projede 57 adet ticari ünite de yer almaktadır. Karmagül İnşaat Bağcılar projesi proje bedeli 112 milyon 961 bin 495 TL’dir. Söz konusu konut projesi için ÇED süreci başlamıştır.

Proje özellikleri neler?

Bağcılar konut projesi 8 bin 652,72 metrekare büyüklüğe sahip arsa üzerinde hayata geçirilecektir. 45.458,99 metrekare toplam inşaat alanına sahip olan proje sekiz adet konut bloğundan meydana gelmektedir. Konut bloklarının dört tanesi ana blok, diğer dört tanesi ise ara blok olacak şekilde tasarlanmıştır. Projede yer alan konut blokları bodrum + zemin + 14 normal katlı olacak şekilde projelendirilmiştir.

Karmagül İnşaat Bağcılar projesi daire tipleri

Konut projesinde üç farklı tipte daire seçeneklerine yer verilmektedir. Bu daire tipleri ise 2+1, 3+1 ve 4+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Konutların 149 tanesi 2+1 tip dairelerden meydana gelmektedir. Ayrıca projede 56 adet daire 3+1 tipinde, 36 adet daire ise 4+1 tipinde olacak şekilde tasarlanmıştır.

Konut projesi içerisinde ticari ünitelerin dışında ayrıca otopark, kapalı yüzme havuzu gibi sosyal alanlar yer almaktadır. Ayrıca proje içerisinde hamam, sauna, fitness salonu gibi sosyal alanlar da yer almaktadır. İnşaat çalışmalarına başlandıktan sonra projenin 3 yıl içerisinde tamamlanarak teslim edilmesi planlanmaktadır.

Konut projesi 15 Temmuz Mahallesi, Bağcılar / İstanbul adresinde yer almaktadır. Karmagül İnşaat Bağcılar projesi İsa Yusuf Alptekin İlkokulu’na 50 metre mesafede yer almaktadır.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version