Kategoriler
Proje Haberleri

Karpay Newcity Konakları satışları başladı

Karpay Newcity Konakları projesi lüks mimari yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Kocaeli’nin Kartepe İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Karpay İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 artı 1 ve 3 artı 1 normal daireler ile 3 artı 1 dubleks daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 2 artı 1 ve 3 artı 1 normal daireler ile 3 artı 1 dubleks daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 normal dairelerin büyüklüğü brüt 101 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 128 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü ise brüt 185 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Üstelik dairelerde görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca çocuk oyun parkı, yeşil alanlar ve kamelyalar bulunmaktadır. Konutlarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Isınma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti yer almaktadır. Ayrıca led spot aydınlatma ve dekoratif ışıklandırmalar kullanılmaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin, parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Engelliye uygun rampa girişi mevcuttur.

Karpay Newcity Konakları nerede yer alıyor?

Proje, Kocaeli’nin Kartepe İlçesi Ataevler Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, park & yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitte alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Proje alanı anayol ve caddeye yakın konumdadır. Toplu taşıma olarak dolmuş, minibüs ve otobüs kullanabilirsiniz.

Karpay Newcity Konakları fiyatları ne kadardır?

Karpay Newcity Konakları projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Projede bulunan, brüt 101 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 355 bin TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 128 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 580 bin TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 185 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 675 bin  TL’den satışa sunulmuştur. Üstelik bu konutların tamamı krediye uygun durumdadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (533) 701 46 54 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version