Kategoriler
Toki Haberleri

Kars Sarıkamış Toki kura sonuçları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kars İli, Sarıkamış İlçesi’nde kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen Kars Sarıkamış Toki Konutları  için kura çekilişi yapıldı. Kars Sarıkamış Toki kura sonuçları yapılan çekilişin ardından belli olmuş oldu. Koru çekiliş tarihi, daire tipleri, daire büyüklükleri gibi detaylı bilgiler haberimizin devamında yer almaktadır.

128 adet konutun kuraları çekildi

Kars Sarıkamış Toki kentsel dönüşüm projesinde yer alan toplam 128 adet dairenin kura çekilişi bugün gerçekleştirildi. Yatay Mimariyle Yükselen Türkiye projesi kapsamında hayata geçirilen toplu konut projesinde daire sahipleri belli oldu. Daire sahipleri belli olan projede ise toplam 128 adet daire yer almaktadır. Kura çekilişi, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)’nin sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlandı.

Kars Sarıkamış Toki Konutları projesinde yer alan konutlar 2+1 ve 3+1 tip olamak üzere iki tip olarak tasarlanmıştır. Projede yer alan 2+1 dairelerin brüt alanları 96.19 metrekare, net alanları ise 78.14 metrekare olarak tasarlanmıştır. Toplu konut projesinde yer alan 3+1 dairelerin brüt alanları 119.60 metrekare ile 125.50 metrekare, net alanları ise 95.17 ile 100.45 metrekare olarak projelendirildi. Kentsel dönüşüm projesindeki kuraları çekilen konutların 64 tanesi 2+1 tip konutlardan oluşmaktadır. Diğer kuraları çekilen 64 adet konut  ise 3+1 tip konutlardan dairelerden meydana gelmektedir.

Kars Sarıkamış Toki kura sonuçları çekildi

Kars Sarıkamış Toki Evleri projesinde yer alan konutların kura çekilişi yapıldı. Kura çekilişi 03 Haziran 2021 tarihinde Perşembe günü gerçekleştirildi. Kura çekilişi Toki’nın sosyal medya hesapları üzerinden saat 11:00 itibarı ile canlı olarak yayınlandı. Projede yer alan 64 adet 2+1 tip konutlara toplam 32 adet başvuru yapılmıştır. Toplu konut projesinde yer alan 64 adet 3+1 konutlara ise 59 adet başvuru yapılmıştır. Kura sonuçları Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)’nin resmi web sitesi üzerinden yayınlanacaktır.

Projeler ile ilgili daha detaylı bilgi için 444 86 54 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer Toki haberleri için tıklayınız…