Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Karşıyaka Green daire fiyatları ve ödeme seçenekleri

İzmir’de bulunan Karşıyaka Green projesi, HCP Yapı tarafından hayata geçirildi. Tek blok içerisinde 68 adet daireye yer verilen proje, modern mimarisinin ve donatılarının yanı sıra konumuyla da ön planlara çıkıyor.

Karşıyaka Green‘de sosyal donatılar

Yeşil peyzaj alanlarına yer verilen Karşıyaka Green projesinde açık yüzme havuzu, güneşlenme terası, kapalı spor salonu, barbekü alanı, seyir terasları, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, kreş, sinema ve kafeterya bulunuyor. İnşaatı Örnekköy Mahallesi’nde tamamlanan proje spor salonuna, hastaneye, marketlere ve AVM’lere komşu durumda bulunuyor.

Kameralı ve canlı güvenlik hizmetlerinin aralıksız olarak çalıştığı projede bin 136 metrelik genişliğe sahip kapalı otopark da yer alırken her daireye bir adet otopark yeri düşüyor.

Karşıyaka Green projesinde daire seçenekleri

Karşıyaka Green projesindeki daireler sakinini lüks ve konforla buluşturuyor. Projede akıllı ev sistemleri bulunurken projedeki dairelerde balkon, ebeveyn banyosu, ebeveyn giyinme odası bulunuyor. Ankastre beyaz eşyalarının daireyle birlikte teslim edildiği projede, merkezî ısıtma sistemi kullanılıyor. Akıllı ev sistemleri hakkında genel bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Projedeki 2+1 tipindeki daireler brüt 120 metrekare genişliğinde bulunurken 3+1 tipindeki daireler ise brüt 145 metrekare genişliği, brüt 150 metrekare genişliği ve brüt 165 metrekare genişliği olmak üzere üç ayrı seçenekle sunuluyor.

Projedeki daire fiyatları ve ödeme seçenekleri

Projede yer alan 2+1 tipindeki daireler 600 bin lira ile 650 bin lira arasında, 3+1 tipindeki daire tipleri ise 700 bin lira ile 850 bin lira arasında alıcıya teslim ediliyor. Projedeki daire satın alımlarında peşin ödeme, sabit taksitli ödeme veya ara dönemlerle ödeme seçenekleri bulunuyor.

Proje nerede konumlandırıldı?

Karşıyaka Çevreyolu’na komşu olan proje; Örnekköy Mahallesi, 7561’inci Sokak, No: 18 – Karşıyaka / İzmir açık adresinde bulunurken projedeki yetkili bir kişiye aşağıdaki telefon numarasını arayarak ulaşabilirsiniz:

+90 (232) 388 08 91