Kategoriler
Proje Haberleri

Karşıyaka Green ödeme planı

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, HCP Yapı inşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Karşıyaka Green konut projesi, 15 katlı tek blokta, toplamda 68 adet daireden meydana geliyor.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen proje, modern mimarisi ve yeşil alanlarıyla dikkat çekiyor. Projedeki daireler, 3 metre tavan yüksekliğine sahip durumda bulunuyor.

Karşıyaka Green projesi konut tipleri ve büyüklükleri

Karşıyaka Green projesinde, 2+1 ve 3+1 tipte daireler yer alıyor. Projedeki 2+1 daireler 120 metrekare, 3+1 daireler ise 145, 150, 165 metrekare büyüklüğe sahip durumda bulunuyor.

Karşıyaka Green projesi teslim tarihi

Ağustos 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi planlanan Karşıyaka Green projesinde, toplam 40 adet satılık daire yer alıyor.

Karşıyaka Green projesi fiyat listesi

Karşıyaka Green projesindeki 2+1 tipte dairelerin fiyatları 480 bin TL’den başlıyor. Projedeki 3+1 tipteki dairelerin fiyatları ise 610 bin TL ila 740 bin TL arasında bulunuyor.

Karşıyaka Green projesi ödeme planı

Karşıyaka Green projesinden banka kredisi kullanarak konut sahibi olabilmek mümkün. Projede ayrıca ipotek kredisi programından da yararlanılabiliyor.

Karşıyaka Green projesi site özellikleri

Karşıyaka Green projesinde; açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, kreş, güvenlik, kameralı güvenlik, açık otopark, kapalı otopark ve güneşlenme terası gibi çeşitli sosyal donatı özellikleri bulunuyor. Asansörlü projede, ısıtma sistemi olarak merkezi sistem kullanılıyor. Tüm dairelerde ebeveyn banyosunun bulunduğu projede, 3+1 daireler ise giyinme odası ve mobilyalarıyla alıcıya teslim ediliyor.

Karşıyaka Green projesi nerede yükseliyor?

Çevre yoluna 500 metre, Deniz Baykal Kültür Merkezi’ne 500 metre, Medikal Park Hastanesi’ne 1 kilometre, Şehir Hastanesi’ne 4 kilometre, Ege Üniversitesi’ne 9 kilometre uzaklıkta konumlanan Karşıyaka Green konut projesi, Örnekköy Mah. 7561. Sok. Karşıyaka/İzmir adresinde yer alıyor.

Karşıyaka Green projesi iletişim bilgileri

Karşıyaka Green konut projesi ile ilgili tüm bilgilere 0232 388 08 91 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün.