Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Karşıyaka Green projesinde daire seçenekleri

15 katlı tek blok içerisinde 68 adet daireye yer verilen Karşıyaka Green projesi HCP Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Bu yılın mart ayında teslimlerine başlanması planlanan projeden daire satım alımlarında peşin, sabit taksitli veya ara taksitli ödeme seçenekleri sunuluyor.

Projedeki ödemeler, banka kredisine uygun durumda bulunuyor. Projenin bin 136 metrekare genişliğindeki kapalı otoparka, her daireden bir adet park yeri düşüyor. Projede, ayrıca, açık otopark da yer alıyor. Dairelerde akıllı ev sistemleri bulunuyor.

Kreşe de yer verilen Karşıyaka Green projesinde açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, spor salonu, kafeterya ve güneşlenme terası bulunuyor. İzmir’de inşa edilen proje, ayrıca, birçok konuma yakın mesafelerde yer alıyor. Site alanının çevresi yeşil alanlarla örtülü.

Projedeki daire seçenekleri neler?

Üç metre tavan yüksekliğine sahip dairelerde akıllı ev otomasyonu yer alıyor. Projeye göre her dairede ikişer tane klima bulunacak. Üçlü ankastre setiyle beraber teslim edilecek olan dairelerde mikrodalga ve bulaşık makinesi de yer alacak. Ayrıca, tavan aydınlatmaları, LED sistemiyle sağlanacak.

Örnekköy Mahallesi’ne konumlandırılan Karşıyaka Green projesindeki 2+1 tipindeki daireler brüt 120 metrekare genişliğinde inşa edilirken 3+1 tipindeki daireler ise üç seçenekle satışa sunuluyor. Projedeki 3+1 tipindeki daireler brüt 145 metrekare, brüt 150 metrekare, brüt 165 metrekare genişliklerinde bulunuyor.

Projedeki dairelerin yapımında ısı ve ses yalıtımı seviyesi yüksek olan bims tuğla kullanılıyor.  Projedeki dairelerdeki çift beton arasına taş yünü yerleştirilerek ses yalıtımı sağlanacak.

Projedeki 2 oda ve 1 salon daire tipleri 600 bin lira ile 650 bin lira arasında, 3 oda ve 1 salon daire tipleri ise 700 bin lira ile 850 bin lira arasında satılıyor. Banka kredisine uygun durumda bulunan dairelerde peşin, sabit taksitle ya da ara taksitli esnek ödeme seçenekleri yer alıyor.

Karşıyaka Green nerede?

Örnekköy Mahallesi, 7561 sok. No: 18 Karşıyaka / İzmir posta adresinde inşaatına devam edilen Karşıyaka Green projesinin satış ofisini arayarak detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

+90 (232) 388 08 91