Kategoriler
Proje Haberleri

Karşıyaka Modern Ordu Altınordu’da yükseliyor

Karşıyaka Modern Ordu modern tasarlanan daireleri ile sahiplerini bekliyor. Ordu’nun Altınordu İlçesinde yükselen Günhan Yapı firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutları üç konut tipine sahiptir. Proje ayrıca yapım aşamasında olup, daireler lansmana özel fiyatlarla satıştadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Altınordu İlçesi Karşıyaka Mahallesi üzerindeki arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Aynı zamanda Karşıyaka Modern Ordu modern ve lüks daireleri ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamında ayrıca yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, yürüyüş ve dinlenme alanları, açık-kapalı otopark, basket-futbol sahası gibi sosyal donatılara yer verilmesi planlanmaktadır.

Proje kapsamında 3 tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Bu daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 tip daireler olarak tasarlanmıştır. Ayrıca 2+1 tip daireler brüt 80, 3+1 tip daireler ise 130 metrekare alana sahiptir.

Karşıyaka Modern Ordu konumu ve fiyatları hakkında

Ordu konut projesi konum olarak yeni yapılacak AVM’ye, Ordu-Giresun Karayoluna ve Çevre yoluna yakın mesafededir. Aynı zamanda Ordu Kent Parkına, Adliye, Bayındırlık, Belediye, Havaalanı, okul gibi alanlara oldukça yakın bir yere konumlandırılmıştır.

Daireler lansman fiyatları ile satışa sunulmaktadır. Bu kapsamda satışları devam eden;

80 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip daireler 360 bin TL,

Brüt 130 metrekare alana sahip 3+1 tip daireler 560 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0452 888 85 88 ve 0532 397 87 09 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version