Kategoriler
Proje Haberleri

Kartal Ahenk satışları başladı

Kartal Ahenk projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. İstanbul Kartal’da bulunan proje Kusva İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Proje, 5 bin 150 metrekarelik alan içerisine inşa edilmiştir. 18 katlı 2 bloktan oluşan projede 163 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Konut projesi 5 bin 150 metrekarelik alan içerisine inşa edilmiştir. Ayrıca 18 katlı 2 bloktan oluşan projede 163 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 110 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 141 metrekare olmaktadır. Dairelerde deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun yapıdadır. 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Ayrıca çocuk oyun alanları, fitness merkezi ve kamelya gibi sosyal alanlar bulunmaktadır. Dairelerde akıllı ev sistemi özelliği bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu yer almaktadır. Ayrıca ebeveyn giyinme odası da mevcuttur. Bunun yanı sıra tüm daireler balkonlu, kapalı mutfaklı, yüksek tavanlı olarak tasarlanmıştır. 

Kartal Ahenk konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Kartal İlçesi Bosna Sokak’ta bulunmaktadır. Proje metro hattı, toplu taşıma, ünlü alışveriş merkezlerine yakınlığıyla dikkat çekmektedir. Ayrıca Sabiha Gökçen Havaalanı’na, İDO iskelesi, Yüksek Hızlı Tren ve banliyo ve metroya 900 metre mesafede yer almaktadır.

Kartal Ahenk fiyatları ne kadardır?

Kartal Ahenk projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. 105 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip daireler 660 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur. Projede bulunan, brüt 110 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 daireler 609 bin TL’den başlayan fiyatlara satışa sunulmuştur. Brüt 140 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 daireler ise 910 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (530) 646 23 66 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…