Kategoriler
Proje Haberleri

Kartal Koru İstanbul satışları başladı

Kartal Koru İstanbul projesi modern mimari yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Kartal İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Çebitaş Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. 32.000 metrekarelik inşaat alanı içerisinde 2 blok ve 178 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

32.000 metrekarelik inşaat alanı içerisinde 2 blok ve 178 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 152 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 103 metrekare olmaktadır. Proje, son deprem yönetmeliğine uygun olarak projelendirilmiştir. Ayrıca zemin etütleri yapılmıştır. Sitede 7/24 güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark alanı mevcuttur. Ayrıca kafe ve seyir terasları, sauna ve Fin hamamı ve fitness salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra basketbol, voleybol ve tenis alanları, açık ve kapalı çocuk oyun parkı ve yürüyüş alanları bulunmaktadır.

Asansör, hidrofor ve su deposu gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlarda ısıtma sistemi olarak pay ölçerli merkezi ısıtma sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Engelliye uygun araç park yeri, asansör ve rampa girişi mevcuttur.

Kartal Koru İstanbul konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Kartal İlçesi Soğanlık Yeni Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, park & yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitte alışveriş merkezi, market, park ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane ve sağlık ocağı gibi sağlık kurumları mevcuttur. Hızlı Tren İstasyonu 11 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı 15 kilometre ve Pendik Marina 10 kilometrelik bir mesafede yer almaktadır. Ayrıca E5 karayoluna ve metroya 7 dakika yürüme mesafesindedir.

Kartal Koru İstanbul fiyatları ne kadardır?

Kartal Koru İstanbul projesinde bulunan, brüt 152 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.426.000 TL’den satışa sunulmuştur. Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (536) 693 52 14 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…