Kategoriler
Proje Haberleri

Kartal Panorama Residence satışları başladı

Kartal Panorama Residence projesi geniş özellikleri ve lüks yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Kartal İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Temeltaş İnşaat Ltd. Şti. tarafından hayata geçirilmektedir. Proje 60 adet konut ve ticari alanlardan oluşan butik bir proje olarak yapılmıştır. Bu konutlar 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje 60 adet konut ve ticari alanlardan oluşan butik bir proje olarak yapılmıştır. Bu konutlar 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 72 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 125 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 173 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Ayrıca dairelerde bina giriş danışma görevlisi ile konuşma yapılabilen renkli görüntülü digital intercom sistemi bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark alanı mevcuttur. Ayrıca ortak alanda çocuk oyun parkı bulunmaktadır.

Binadaki bütün dairelere bodrum katında 1 adet tahsis edilmiş 3-3,5 metrekarelik özel kilitli depolama alanı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni bulunmaktadır. Hilton özellikli banyo içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin uygulamaları yapılmaktadır. Dairelerde 1 adet salonda ve 1 adet yatak odasında split klima tesisat alt yapısı bulunmaktadır. Konutlar su, ısı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca mutfak ocaklarında ve şofbende kullanılmak üzere doğalgaz tesisatı daire içinde çekilmiştir. Proje kısmında yaklaşık 750 metrekarelik sert zemini doğal bazalt taşı ile döşenmiş peyzaj alanı mevcuttur. Ayrıca peyzaj alanında süs havuzu ve led aydınlatmalar yer almaktadır.

Kartal Panorama Residence konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Kartal İlçesi Karlıktepe Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup şehir manzarasına sahiptir. Muhitte alışveriş merkezi, market, park ve semt pazarı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Proje alanı anayol ve caddeye yakın konumdadır. Ayrıca toplu taşıma olarak deniz otobüsü, metro, minibüs ve otobüs kullanabilirsiniz.

Kartal Panorama Residence fiyatları ne kadardır?

Kartal Panorama Residence projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Projede bulunan, brüt 72 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı 1.020.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 125 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.870.000 TL ile 1.990.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca brüt 173 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı ise 2.395.000 TL ile 2.580.000 TL arasında değişmektedir.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (216) 517 08 61 veya 0 (532) 435 62 85 telefon numaralarını arayabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız…tıklayınız…

Exit mobile version