Kategoriler
Proje Haberleri

Kartal Wings daireleri avantajlı ödeme seçenekleriyle satışta

İstanbul’un Kartal ilçesinde konumlu Kartal Wings daireleri avantajlı fiyatlar üzerinden sahiplerini bekliyor. 3 bloktan oluşan sitede daireler havuz ve Adalar manzarasına sahip. Konut projesi Umran Yapı ve Amad Gayrimenkul firması ortaklığı tarafından hayata geçirilmektedir. Projede sosyal olanaklar neler? Projede daire çeşitliliği nasıl? Daire fiyatları ne kadar?

Kartal Wings daire seçenekleri

Proje kapsamında yer alan 1+1 brüt 119 metrekarelik geniş daireler ve yine 1+1 brüt 91 metrekarelik daireler mevcut. Bunun yanında brüt 119 metrekarelik 2+1 tip evler, brüt 149 metrekarelik 2+1 daireler ve brüt 152 metrekare alana sahip 2+1 tip daireler de proje kapsamında mevcut olan seçenekler arasında yer alıyor. Ayrıca projede brüt 235 metrekare genişliğinde 3+1 tip daireler de var. Projede daireler merkezi ısıtma ile ısınıyor. Daireler yüksek tavanlı ve geniş durumda sahiplerini bekliyor.

Kartal Wings sosyal olanakları

Proje toplamda 8.500 metrekare yeşil alan ve özel peyzaj alanına sahip. Ayrıca proje kapsamında aktivite alanları ve ortak kullanımlı teraslar da var. Basketbol sahası, voleybol sahası ve tenis kortu imkanıyla projenin sosyal olanakları oldukça geniş durumda. Ayrıca yürüyüş parkurları ile açık ve kapalı çocuk parkları da projede yer alıyor. Projenin kendine ait fitness salonu ve saunası mevcut. Ayrıca projede  açık ve kapalı yüzme havuzları da var. Açık ve kapalı otopark ile özel güvenlik hizmetine sahip proje lokasyon olarak da Marmaray ve minibüs hattına yakın durumda.

Projede daire fiyatları ne kadar?

Kartal Wings projesinde brüt 158 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 tip daireler 1 milyon 466 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.  183 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları 1 milyon 500 bin TL’den başlamaktadır. 210 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları 1 milyon 865 bin TL’den başlamaktadır. Ayrıca brüt 235 metrekare alana sahip 3+1 daireler ise 2 milyon 685 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje kapsamında yer alan daireler konut kredisine uygun olmasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca projede daireleri görüntülü arama imkanı ile de  gezebilirsiniz. Projede peşin ödemelerde avantajlı indirim oranları mevcut.

Konut projesi Marmaray Atalar Durağı’na 1.2 km, Kadıköy – Pendik minibüs hattına ise 900 metre mesafede yer almaktadır. Kartal Wings projesi hakkında daha detaylı bilgi almak için 0505 010 10 90 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayın…

Exit mobile version