Kategoriler
Proje Haberleri

Kartal Wings fiyatları

İstanbul şehrine bağlı bulunan Kartal ilçesinde Kartal Wings projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Amad Yapı ve Umran Yapı firmalarının imzası ile yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projenin bu yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor. Söz konusu olan proje birbirinden bağımsız bloklardan oluşuyor.

Modern mimarisi ile dikkat çeken proje bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Bahsi geçen proje bünyesinde dairelerin yanı sıra dükkanlar da barındırıyor. Kartal Wings projesi bünyesinde 278 adet konut barındıracak şekilde inşa ediliyor. Proje 18 katlı olarak tasarlandı.

Söz konusu olan projedeki konutların tapuları hemen teslim durumunda.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Kartal Wings projesinde bulunan konutlar beş farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde düzenlenmiş durumda. Projede bulunan konutlar 1+1’den 5+1’e kadar değişiklik gösterecek şekilde hayata geçiriliyor. Konutların büyüklükleri ise 116 metrekare ile 396 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Projede yer alan 1+1 konutların fiyatları 522 bin TL’den başlıyor. Kartal Wings projesinde bulunan 2+1 konutlar 744 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulmakta. Söz konusu olan projedeki 3+1 konutların fiyatları ise 950 bin TL’den başlıyor. Bahsi geçen proje kapsamında yaşama kazandırılacak olan 4+1 konutlar da 1 milyon 603 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda. Projedeki 5+1 konutların fiyatları da 3 milyon 291 bin TL’den başlıyor.

Projede yer alan konutlar nerede inşa ediliyor?

Söz konusu olan projedeki konutlar Petroliş Mahallesi’nde inşa ediliyor. Kartal Wings projesi Adalar Sokak No:7’de konumlandırılmış durumda.

Bahsi geçen konutların 2019 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.