Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Kartal Wings görücüye çıktı

Amad Gayrimenkul ve Umran Yapı ortaklığı tarafından İstanbul ili, Kartal ilçesinde hayata geçirilen Kartal Wings projesinin lansmanı yapıldı

186 milyon TL yatırım değerine sahip olan Kartal Wings projesinin lansmanı 3 Mayıs 2017 tarihinde Shangrai La Hotel’de gerçekleştirildi.

12 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Kartal Wings Evleri projesi 3 blokta toplam 278 adet konut ve 9 adet ticari birimden meydana geliyor.

Kartal Wings projesi gerek mimari tasarımı, gerek merkezi konumu, zengin sosyal donatıları, çok geniş tutulmuş yeşil alanı ve konforlu daireleriyle özel bir proje.

8 bin 500 metrekaresi yeşil alana ayrılan Kartal Wings projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+2 loft daire olmak üzere toplam beş farklı tip daire seçenekleri yer alıyor.

Kartal Wings projesinde satılık dairelerin metrekare birim fiyatı, lansmana özel 5,000 TL’den satışa sunuluyor.

Kartal Wings projesinde açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, kafeterya, iki sauna, iki Fin hamamı, spor salonu, basketbol ve tenis kortu, açık ve kapalı çocuk parkı, yürüyüş alanları, güvenlik, kapalı otopark gibi alanlar yer alıyor.

Kartal Wings projesi Kartal Sahil Yolu sadece 3 dakika, Pendik Marina’ya 6 km, Sahil Yolu’na 2 km, metro istasyonuna 2 km, hızlı trene 1,6 km, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ise 17 km. mesafede yer alıyor.

Tel: 444 39 82

Tasinmazhaber.Com