Kategoriler
Proje Haberleri

Kartal Wings nerede

İsminden de anlaşılacağı gibi İstanbul ilinin Kartal ilçesinde Kartal Wings projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Umran Yapı ve Amad Gayrimenkul firmalarının ortaklığında yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projenin önümüzdeki yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Söz konusu olan proje modern mimarisi ile dikkat çekiyor. Bahsi geçen proje bünyesinde dairelerin yanı sıra dükkanlara da yer veriyor. Bu sayede bölgede daha fazla dikkat çeken Kartal Wings projesi daire ihtiyacının yanı sıra dükkan ihtiyacına da yanıt verecek şekilde yaşama kazandırılıyor.

Bahsi geçen proje toplamda 12 bin metrekarelik arsa alanında inşa ediliyor. Söz konusu olan proje bünyesinde 278 adet konut barındıracak şekilde hayata geçiriliyor.

Projede yer alan konutlar nerede inşa ediliyor?

Konumu itibariyle de ilgi gören Kartal Wings projesi Petroliş Mahallesi’nde inşa ediliyor. Bahsi geçen proje Serinkuyu Sokak’ta yaşama kazandırılıyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan projedeki konutlar beş farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiyor. Projede bulunan konutlar 1+1’den 4+1’e kadar farklılık gösteren daire tiplerinden oluşuyor. Kartal Wings projesinde ayrıca 5+2 daire tipinde de konutlar bulunuyor.

Projede yer alan donatılar nelerdir?

Bahsi geçen proje bünyesinde birçok donatı barındırıyor. Özellikle sosyal donatıları ile dikkat çeken proje adalar manzarasına sahip konutlar inşa ediyor. Kartal Wings projesi açık, kapalı ve yüzme havuzunu konut alıcılarına sunmakta. Bunun haricinde de projede çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi, SPA, basketbol sahası, tenis kortu gibi aktivite alanları mevcut.

Konutların 2020 yılının Kasım ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 444 39 82