Kategoriler
Proje Haberleri

Kartal Wings satışları devam ediyor

Kartal Wings projesi modern mimari yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Kartal İlçesi’dej yer almaktadır. Ayrıca proje Umran Yapı ve Amad Gayrimenkul ortaklığı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 bloktan oluşan 3 artı 1 konut tipine sahip dubleks daireler ve normal daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 3 bloktan oluşan 3 artı 1 konut tipine sahip dubleks daireler ve normal daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 158 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 normal dairelerin büyüklüğü ise 183, 210 ve 235 şeklinde farklı büyüklüklere sahiptir. Proje içerisinde 8.500 metrekarelik yeşil alan, peyzaj alanı, aktivite alanları ve ortak kullanımlı teraslar bulunmaktadır. Ayrıca basketbol ve voleybol sahaları, tenis kortları, yürüyüş parkurlarıyla9 açık ve kapalı oyun parkları mevcuttur. Bunun yanı sıra 500 metrekarelik fitness salonu, sauna, açık ve kapalı yüzme havuzları bulunmaktadır.

7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark alanı mevcuttur. Ses izolasyonu sağlanması amacıyla daireler arası çift duvar yapılmıştır. Ayrıca konutlar pay ölçerli yerden ısıtma sistemine sahiptir. Konutlarda hırsız alarmı, yangın alarmı ve görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Hilton özellikli 2 adet banyo içerisinde duşakabin mevcuttur. Amerikan mutfak modeline sahip olan dairelerde ankastre mutfak seti ve set üstü ocak bulunmaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır.

Kartal Wings konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Kartal İlçesi Petroliş Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup havuz ve park & yeşil alan manzarasına sahiptir. Civarda alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Ayrıca hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Proje alanı anayol ve caddeye yakın konumdadır. Bunun yanı sıra deniz otobüsü, dolmuş, metro, metrobüs, minibüs ve otobüs gibi toplu taşıma araçlarını kullanabilirsiniz.

Kartal Wings fiyatları ne kadardır?

Kartal Wings projesinde fiyatlar bulunduğu kat göre ve büyüklüğüne göre farklılık göstermektedir. Projede bulunan, brüt 158 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 1.466.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 183 ile 235 metrekare arasında olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.500.000 TL ile 2.685.000 TL arasında değişmektedir.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (216) 444 39 82 veya 0 (505) 010 10 90 telefon numaralarını arayabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız..

Exit mobile version