Kategoriler
Proje Haberleri

Kartal Wings’te 24 aya kadar vade

İstanbul’un Kartal ilçesinde, Umran Yapı ve Amad Gayrimenkul imzasıyla inşa edilen Kartal Wings konut projesi, toplam 12 bin metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor.

3 bloktan meydana gelen projede, toplam 278 adet daire ve 9 adet dükkan mevcut. Projede 1+1 tipte, 2+1 tipte, 3+1 tipte, 4+1 tipte ve 5+2 loft tipte daire seçenekleri var.

Yüzde 7’si satılan projenin Kasım 2020 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Kartal Wings projesi fiyat bilgisi

Projedeki 1+1’ler 365 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 2+1’ler 520 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 3+1’ler 665 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 4+1’ler 1 milyon 122 bin TL’den başlayan fiyatlarla ve 5+2’ler ise 2 milyon 303 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Projede 24 aya kadar vade farksız taksit yapabilmek mümkün.

Kartal Wings projesi sosyal donatı özellikleri

Projede birçok sosyal donatı alanı var. Projede açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi, SPA, güvenlik, kameralı güvenlik, basketbol sahası, tenis kortu, kapalı otopark ve yürüyüş parkuru gibi çeşitli sosyal donatı alanları yer alıyor.

Su depolu ve hidroforlu olan projede jeneratör ve asansör mevcut. Merkezi ısıtma sistemiyle ısıtılan konut projesindeki dairelerde ısı pay ölçer de var. Ebeveyn banyolu ve ebeveyn giyinme odalı projede çamaşır odası ve balkon da bulunuyor.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen projede yapı denetimi ve zemin etüdü yapıldı.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Toplu taşıma olanaklarına yakın bir noktada bulunan proje, oldukça merkezi bir konuma sahip. durumda. Proje; Kartal sahil yoluna 2 kilometre, metro istasyonuna 2 kilometre, Pendik Marina’ya 6 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 17 kilometre, hızlı trene ise 1,6 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

Kartal Wings projesi, Petroliş Mah. Serinkuyu Sok. Kartal/İstanbul adresinde yer alıyor.

Telefon: 444 39 82