Kategoriler
Proje Haberleri

Kartem Loft Kuşadası 1 + 1 daire seçeneklerine sahip

Kartem Loft Kuşadası ilçesinin yeni konut projeleri arasındadır. Bu proje kapsamında 1 + 1, 2 + 1 ve 3 + 1 odalı daireler bulunur. Fakat projeye dair en çok dikkat çeken detayların başında 1 + 1 daire fiyatları gelir. Lüks konutları ile ünlü olan Kuşadası’ndaki bu daireler en sağlam malzemelerle inşa edilmiştir. 4 blokta yer alan toplam 49 dairenin ankastre mutfak seti ve klima altyapısı mevcuttur. Ayrıca site alanı içerisinde geniş yüzme havuzu, yürüyüş yolları, kamelyalar ve otopark alanları vardır. Sitenin dış tarafında da, konut sakinlerinin kullanımı için tasarlanmış araç park yerleri bulunur.

İnşaat çalışmaları hızla devam etmekte olan bu daireler 2021 yazında sahiplerine teslim edilecektir. Bununla birlikte tüm daire seçenekleri krediye ve takas ile alıma uygundur. Brüt 120 metrekare büyüklüğündeki 3 + 1 daireler 850 bin TL fiyata sahiptir. Oldukça konforlu ve ucuz olan 1 + 1 daire seçenekleri brüt 70 metrekare büyüklüğünde olup fiyatları 590 bin TL’den başlar. Dolayısıyla, lüks ve pahalı konutları ile tanınan Kuşadası’nda bu fiyata ev sahibi olmak ise önemli bir avantajdır.

Proje hangi firmaya aittir? Proje arsası nerededir?

İlgili projeyi hayata geçiren inşaat firması Kartem Yapı & Gayrimenkul’dür. Bu firmanın Kuşadası’nda gerçekleştirdiği diğer önemli projelerden bazıları şunlardır:

  • Elagance 1
  • Elagance 2
  • Samir Konutları
  • Damla Park
  • Elysium Kuşadası
  • Kartem Premium
  • Kartem Suit
  • Royal Residance

En az bu projeler kadar iddialı olan Kartem Loft projesi, Aydın – Kuşadası’nın Ege Mahallesi’nde yer almaktadır. Bununla birlikte, ilçe merkezine ise yürüyerek ulaşılabilir.

Kartem Loft satılık daire fiyatları hakkında detaylı bilgi

Kartem Loft satılık daire fiyatları hakkında kesin bilgiye ulaşmak için firmayla irtibata geçmek gerekir. Bunun için şu telefon numarası kullanılmalıdır:

0 541 851 05 90

Ayrıca en yeni konut projeleri hakkında pek çok habere ulaşmak için TIKLAYINIZ…