Kategoriler
Proje Haberleri

Kartem Suit Kuşadası konutları Şubat 2022’de teslim edilecek

Kartem Suit Kuşadası adlı proje, Kartem Yapı tarafından gerçekleştirilmektedir. Kartem Suite olarak da isimlendirilen projenin başlangıç tarihi 25 Kasım 2020’dir. Bu tarihten beri hızla ve titizlikle devam eden inşaat çalışmalarının ise 2022 yılında tamamlanması beklenmektedir. Ayrıca Kartem Yapı firması özellikle bina sağlamlığı konusunda güvenilir olan bir firmadır. Öyle ki yaklaşık 117 kişinin ölümüne sebep olan İzmir depreminin etkileri Kuşadası’nda da hissedilmişti. Fakat bu firmanın inşa etmiş olduğu yapılardan hiçbirinde en ufak bir hasar ortaya çıkmamıştı.

Dolayısıyla inşaatı sürmekte olan bu projenin de sağlamlık düzeyi yüksek olacaktır. Ayrıca 3 blok bünyesinde bulunan 60 daire arasında 1 + 1, 2 + 1 ve 3 + 1 daireler mevcuttur. Islak zeminlerde kullanılan seramikler, oda zeminlerinde kullanılan laminant parkeler ve High Gloss mutfak dolapları, tıpkı dairelerin temeli gibi çok sağlamdır. Bununla birlikte site alanında pek çok sosyal imkan vardır. Örneğin güvenlik kameraları, açık – kapalı otoparklar, yürüyüş parkurları ve yüzme havuzu bunlardan birkaç tanesidir.

Kartem Yapı’nın projesi nerede hayata geçiyor?

Projenin gerçekleşmekte olduğu arazi parseli, Aydın – Kuşadası’nın İkiçeşmelik Mahallesi’nde bulunan 611. Sokak’tadır. Dolayısıyla proje alanı, Adnan Menderes Bulvarı ve Aydın Bulvarı gibi merkezi yolların yakınında bulunur. Tatlıses Konakları, Üsküdar Konakları, Yağmur Kent Sitesi ve Çamlıbel Sitesi de aynı civardadır. Ayrıca Kartem Suit Kuşadası konutları ile şehir merkezi arasında sadece 1 kilometrelik mesafe vardır.

Kartem Suit Kuşadası satılık daire seçenekleri nelerdir?

Kartem Suit Kuşadası satılık daire seçenekleri brüt 55 metrekare ile 145 metrekare arasında değişen büyüklüklerdedir. Ayrıca fiyat aralığı ise 425 bin TL – 750 bin TL arasında olmaktadır. Bununla birlikte tüm konutlar krediye uygundur. Satılık daire türleri ve sahip oldukları fiyatlar hakkında bilgi almak için arayınız:

  • 0 256 612 30 08
  • 0 541 851 05 90

 

Exit mobile version