Kategoriler
Proje Haberleri

Kartepe Begonvil Villaları lansman fiyatlarıyla satışta

Kartepe Begonvil Villaları projesi modern mimari yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Kocaeli’nin Kartepe İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Uzun İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Lüks butik bir site şeklinde tasarlanan projede 3 artı 1 konut tipine sahip villalar bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Lüks butik bir site şeklinde tasarlanan projede 3 artı 1 konut tipine sahip villalar bulunmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 160 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü ise 140 metrekare olmaktadır. Villalar deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Ayrıca konutlarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra bu konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Sitede araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Her villanın kendisine ait 100 metrekarelik bahçesi bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca konutlardaki 3 adet banyo içerisinde duşakabin yer almaktadır. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti mevcuttur. Bunun yanı sıra kombi bulunmaktadır. Villaların zeminine parke zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Kartepe Begonvil Villaları konumu ve fiyatları hakkında

Kartepe Begonvil Villaları, Kocaeli’nin Kartepe İlçesi Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu villalar şehir merkezine yakın konumdadır. Bunun yanı sıra mükemmel lokasyonda bulunan bu villalar belediye, kaymakamlık ve okullara yakın mesafededir.

Söz konusu villalarda lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Projede bulunan, brüt 160 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 villaların fiyatı 1 milyon 050 bin TL’den satışa sunulmuştur. Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (262) 373 35 53 veya 0 (539) 355 69 47 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…