Kategoriler
Proje Haberleri

Kartepe Frezya Villaları lansman fiyatlarıyla satışta

Kartepe Frezya Villaları projesi modern mimari yapısı ve geniş özellikleriyle sizleri bekliyor. Projenin konumu Kocaeli’nin Kartepe İlçesi’nde  yer almaktadır. Ayrıca bu proje Uzun İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Proje 1.200 metrekarelik arsa içerisinde lüks butik bir site şeklindedir. Sitede bulunan konutlar 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje 1.200 metrekarelik arsa içerisinde lüks butik bir site şeklindedir. Sitede bulunan konutlar 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 3 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 168 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü ise 155 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Ayrıca konutlarda görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Her villanın kendisine ait 80 metrekarelik bahçesi bulunmaktadır.

Villalar deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Ayrıca konutlarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra yerden ısıtma sistemine sahiptir. Yatak odalarında ebeveyn banyosu ve giyinme odası bulunmaktadır. Üstelik 3 adet banyo içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin, parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır.

Kartepe Frezya Villaları konumu hakkında

Proje, Kocaeli’nin Kartepe İlçesi Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu villalar şehir merkezine yakın olup doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Civarda alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Proje alanı anayol ve caddeye yakın konumdadır. Ayrıca toplu taşıma olarak minibüs ve otobüs kullanabilirsiniz.

Kartepe Frezya Villaları fiyatları ne kadardır?

Kartepe Frezya Villaları projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Projede bulunan, brüt 168 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 villaların fiyatı 1.100.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (262) 373 35 53 veya 0 (539) 355 69 47 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…