Kategoriler
Proje Haberleri

Karye Evleri Karaağaç satışları devam ediyor

Karye Evleri Karaağaç projesi geniş odaları ve özellikleri ile sizlere sunulmaktadır. Konut projesi Kocaeli İli, Kandıra İlçesi, Karaağaç Mahallesi’nde hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Devyap Proje Ltd. Şti firması tarafından hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu proje özellikleri ve konumu ile dikkat çekmektedir. Proje doğa içinde tek katlı köy evleri konseptinde tasarlanmıştır.

Projenin iç ve dış özellikleri hakkında

Kandıra’nın mükemmel doğasıyla iç içe olan bu evleri detaylı bir biçimde incelemek mümkündür. Bu proje kapsamında toplam 7 adet köy evinden oluşan evler yapılmaktadır. Projedeki bu evler tek katlı olacak şekilde tasarlanmaktadır. Müstakil bahçeli olan evler sizlere konforlu ve geniş alanlar sunmaktadır. Bahçesi 200 ile 300 metrekare arasındadır. Geniş olan bu alanı istediğiniz gibi değerlendirebilirsiniz. Karye Evleri Karaağaç projesinde ayrıca 2+1 olan evler brüt 100 metrekare, net 75 metrekare olarak tasarlanmıştır.

Bu evlerde yerden ısıtma dahil olmak üzere tüm detaylara özen gösterilmiştir. 7 adet köy evi tasarımıyla oluşturulan bu projenin çeşitli özellikleri mevcuttur. Bu evler doğa ile iç içe olmasının yanı sıra etrafı orman ile çevrilidir. Kendine ait geniş bahçesi ve otopark alanları bulunmaktadır. Aynı zamanda bu projede arabanızı park edeceğiniz açık otoparklarda bulunmaktadır. Bina özelliklerine bakılacak olursa su deposu bulunmaktadır. Konutlarında geniş ve ferah balkona sahiptir, ayrıca bahçe oldukça geniş ve ferahtır. Kamera sistemi ile bu ev 7/24 güvenlik ile korunmaktadır.

Karye Evleri Karaağaç konumu hakkında

Kocaeli’nde yer alan bu projedeki evler şehir merkezine oldukça yakındır. Konumu dolayısı ile güneş alan bu evler oldukça ilgi çekmektedir. İhtiyaç duyulan herhangi bir duruma karşı konumu oldukça büyük bir avantaj sağlamaktadır. Bu şekilde konumu hakkında bilgi verilebilir. Ayrıca konut projesi Karaağaç Mahallesi, Kandıra / Kocaeli adresinde yer almaktadır.

Karye Evleri Karaağaç fiyatları ne kadar?

Konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, dairelerin büyüklüğüne ve tipine göre değişmektedir. Ayrıca konutların fiyatları bulunduğu kata ve cepheye göre değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda dairelerin fiyatları genel olarak 550 bin liradan başlamaktadır.

Karye Evleri Karaağaç projesi hakkında daha fazla bilgi almak için 0 (552) 744 41 95 numaralı telefonu aramanız mümkündür.

Daha fazla güncel proje için tıklayınız…