Kategoriler
Proje Haberleri

Kasaba 59 Loft Village satışları devam ediyor

Kasaba 59 Loft Village projesi geniş odaları ve özellikleri ile sizlere sunulmaktadır. Konut projesinde yer alan villalar 3 + 1 tipindedir. Çerkezköy’deki bu tip villalar satışa çıkmaktadır. Aynı zamanda bu ev özellikleri ile oldukça dikkat çekmektedir. Modern tasarımı ve konforlu daire ile satışa sunulan ev fazlaca ilgi toplamaktadır. Sizler bu projeyi detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. 3+1 tip villalar brüt 155 , net ise 130 metrekare alan kaplamaktadır. Bu proje hakkında detaylı bir inceleme gerçekleştirebilirsiniz.

Projenin İç ve Dış Özellikleri Hakkında

Bu projedeki ev geniş mutfağı ve konforlu odalarıyla ile istediğiniz ferahlığı sizlere sunmaktadır. Bu ev içerisinde toplamda 2 adet banyo bulunmaktadır. Bu evin çeşitli özellikleri de bulunmaktadır. Otoparkı bulunan bu evde arabası olan ev sahipleri için oldukça iyi bir özelliktir ve dikkat çekmektedir. Villaların bir diğer özelliği de akıllı ev sistemlerinin kullanılmasıdır. Sizlere doğa ile iç içe olan evler sunulmaktadır. Ayrıca konumu dolayısı ile ulaşım kolaylığı da sağlamaktadır. Genel olarak evin içi ve dışı modern tarzda döşenmiştir. Konumundan dolayı geniş odaları güneş almaktadır.  Isıtma sistemi olarak yerden ısıtma kullanılmaktadır. Park ve şehir manzarasını gözler önüne seren bu projede hobi atölyesi gibi etkinlik yeri bulunmaktadır. Yürüyüş yolları ve çocuk parkı sizlerin ailenize veya kendinize zaman ayırması açısından vakit geçirilecek yerlerde mevcuttur. Bu şekilde evin iç ve dış yapısını detaylı bir biçimde anlatmak mümkündür.

Kasaba 59 Loft Village Konumu ve Fiyat Bilgisi Hakkında

Bu projedeki ev satılık ilanı ile sizlerin karşısına çıkmaktadır. Evin genel özelliklerinin yanı sıra konumu ile de dikkat çekmektedir. Konumu dolayısı ile sizlere birçok kolaylık sağlamaktadır. Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde bulunan bu evlerin konumu olarak sizlere oldukça kolaylık sağlar. Şehir merkezine 5 dakika mesafede bulunan bu ev kişiye oldukça kolaylık sağlamaktadır. Bu eve sahip olan kişilerin ihtiyaçlarını kolay bir şekilde giderebileceği anlamına gelmektedir. Şehir merkezine olan yakınlığı projeye oldukça büyük bir avantaj sağlamaktadır. Hastaneye 2 dakika olan uzaklığı ile de herhangi sağlık durumuna karşı önlem alınması açısından oldukça faydalı ve ilgi çekicidir. Toplam 8 adet kütük villadan oluşan bu ev Ambardere’nin girişinde, Doğa kolejinin yanında bulunmaktadır.

Tekirdağ villa projesinde yer alan brüt 155 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 tip villalar 1 milyon 750 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur. Kredi kullanarak villa sahibi isteyenler için proje krediye uygundur.

Bu şekilde Kasaba 59 Loft Village projesini anlatmak mümkündür. Daha detaylı bilgi alarak bu evler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Bu proje hakkında daha fazla bilgi almak için 0 (532) 412 44 54 numaralı telefonu aramanız mümkündür.

Daha fazla güncel proje için tıklayınız…