Kategoriler
Ekonomi Gündem

Kasım ayına özel otomobil kampanyaları

Ekim ayının istatistiklerinden olumlu sonuçların gelmesiyle birlikte firmalar, kasım ayına özel otomobil kampanyaları başlattı. Bu yılın ocak ayından eylül ayına kadar yüzde 32 oranında daralan otomotiv pazarı, kasım ayında yüzde 127 oranındaki artışla piyasalarda olumlu izlenim bıraktı.

Bu izlenimle birlikte otomotiv firmaları kasım ayına özel çeşitli kampanyalar başlattı. Sözcü gazetesinden Fatih TAN’ın derlediği bilgilere göre bu ay için geçerli olacak otomobil kampanyaları faiz, indirim ve takas seçeneklerini barındırıyor.

BMW’den takas kampanyası

BMW’nin araçlarını pazarlayan Borusan Otomotiv Yetkili Satıcıları 1 Kasım ile 30 Kasım arasında geçerli olacak kampanya başlattı. Buna göre Yeni BMW 3 serisi, Yeni BMW X1 serisi, BMW 5 serisi ve BMW X2 serisinde 5 bin liraya; Yeni BMW 1 serisinde 4 bin liraya, BMW X3 serisinde ise 20 bin liraya kadar takas desteği bulunuyor.

BMW’den faiz kampanyası

BMW’nin otomobil kampanyaları bunlarla sınırlı değil. Yeni BMW 3 ve BMW X2 serileri 100 bin liraya yüzde 0,79 faiz oranı, BMW 5 Serisi 200 bin liraya yüzde 0,79 faiz oranı, Yeni BMW X1 serisi 120.000 liraya yüzde 0,49 faiz oranı sunulurken BMW 4 serisinde ise 100 bin liraya faizsiz olarak satın alma imkânı tanılıyor.

Citroën’den faiz ve indirim kampanyası

Yeni Citroën Berlingo serisinde 50 bin liralık kullanım için 12 ay boyunca yüzde 0,59 faizle ödeme veya aynı seride 30 bin liralık kullanım için 12 ay boyunca faizsiz ödeme seçenekleri bulunuyor. Berlingo da dahil olmak üzre Markanın diğer tüm ticari serilerindeki nakit olarak ödemelerde 3 bin lira indirim yapılıyor.

Ayrıca, Citroën C3 Aircross SUV,  Citroën C4 Cactus ve C-Elysée serilerinin satın alımında 50 bin liralık kullanım için 12 ay boyunca yüzde 0,59 faiz oranı; 30 bin liralık kullanım için de 12 ay boyunca faizsiz ödeme seçeneği sunuluyor. Bu serilerin satın alımlarında yapılan peşin ödemede ise nakit tesliminde geçerli olmak üzere 5 bin lira indirim olanağı bulunuyor.

Fiat’tan otomobil kampanyaları

Otomobil kampanyaları arasında Türkiye sokaklarında sıklıkla görülebilen Fiat markası da yer alıyor. Egea, Doblo ve Florino Panaroma modellerinin satın alımında 50 bin liralık kullanım için 24 ay vadeli yüzde 0.69 faiz oranıyla ödeme seçeneği sunuluyor. Ayrıca Fiat modellerinde hurda teşviki de bulunuyor.