Kategoriler
Proje Haberleri

Kaşmir Mavi Orkide ödeme seçenekleri

Ankara’nın Eryaman ilçesinde; Gülsan Holding, Köroğlu İnşaat ve MNT İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen Kaşmir Mavi Orkide projesi, 55 bin metrekare arsa inşaat alanına sahip.

525 daireden oluşan projede, 5 blok bulunuyor. Alışveriş merkezinin de bulunduğu projedeki tüm daireler, 4+1 tipte. Konut büyüklüklerinin 171 metrekare olduğu projenin Eylül 2019’da sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Projedeki konut fiyatları, 680 bin TL ila 845 bin TL arasında değişiyor. Göl ve cadde cepheli olarak farklı ödeme seçeneklerinin sunulduğu projede, göl cepheli daireler için peşin ve banka kredili alımlarda yüzde 10 indirim yapılıp kredi kullandırılıyor. Cadde cepheli daireler için ise peşinat bedeli üzerinden yüzde 20 indirim yapılıp yüzde 1,19 faiz oranıyla kredi kullanabilmek mümkün.

Projede kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi, AVM, güvenlik, kameralı güvenlik, tenis kortu, göl/gölet, kapalı otopark, yürüyüş parkuru ve süs havuzu gibi sosyal donatı özellikler bulunuyor.

Kaşmir Mavi Orkide projesi, Göksü Mah. 2. İnönü Cad. Eryaman/Ankara adresinde yer alıyor.

Telefon: 444 0 465