Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Kaşmir Mavi Orkide’de 0.99 faiz fırsatı

Ankara iline bağlı bulunan Eryaman ilçesinde Kaşmir Mavi Orkide projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Umran Yapı ve Amad Gayrimenkul firmalarının imzası ile yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projenin bu yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor. Söz konusu olan proje beş bloktan meydana geliyor.

Modern mimarisi ile dikkat çeken proje bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Bahsi geçen proje bünyesinde dairelerin yanı sıra dükkanlar da barındırıyor. Böylelikle bölgedeki daire ihtiyacının yanı sıra dükkan ihtiyacına da yanıt verecek şekilde inşa edilmekte olan konutlar toplamda 55 bin metrekarelik arsa alanında inşa ediliyor. Kaşmir Mavi Orkide projesi bünyesinde 525 adet konut barındıracak şekilde inşa ediliyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Konut projesinde bulunan konutlar tek bir daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine uygun olacak şekilde düzenlenmiş durumda. Projede bulunan konutların tümü 4+1 olarak yaşama kazandırılıyor. Bahsi geçen projedeki konutların büyüklükleri 171 metrekare olarak hayata geçiriliyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre ücretlendirilmiş durumda. Kaşmir Mavi Orkide projesinde bulunan 4+1 daire tipindeki konutların fiyatları 680 bin TL’den başlıyor. Projede yer alan 4+1 konutların en yüksek fiyatı ise 845 bin TL olarak belirlendi.

Projede yer alan konutların ödeme planı nedir?

Kaşmir Mavi Orkide projesi kapsamında alıcılar için tamamı peşin olan ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Buna ek olarak söz konusu olan projedeki konutlar için 0.99 faiz oranı ile birlikte 180 ay vade fırsatı mümkün.

Satışların tüm hızıyla devam ettiği Kaşmir Mavi Orkide projesinde daireler 2019 yılının Eylül ayı içerisinde tamamlanarak alıcılarına teslim edilmesi planlanıyor. Projedeki 5 blokta konutlar yer alırken konutların bulunduğu bloklarının hemen önünde ise Kaşmir Center adı verilen Alışveriş Merkezi yer almaktadır. Kaşmir Center AVM ise açılmış ve bire çok marka bu alışveriş merkezinde yerini almış durumda.

Tel: 444 0465