Kategoriler
Proje Haberleri

Kaşmir Yonca fiyat

Gülsan Holding, Köroğlu İnşaat ve Türkoğlu İnşaat firmasının imzası ile Kaşmir Yonca projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Ankara ilinin Yenimahalle ilçesinde yaşama kazandırılıyor. Yedi bloktan meydana gelen proje modern mimarisi ile bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projenin bu yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Söz konusu olan proje bünyesinde dairelerin yanı sıra dükkanlara da yer veriyor. Kaşmir Yonca projesinde daire harici dükkanların da bulunması bölgedeki konut ve dükkan alıcılarını harekete geçiriyor. Bahsi geçen proje bünyesinde 468 adet daire, 3 adet de dükkan barındırıyor. Projede bulunan konutlar toplamda 35 bin 547 metrekarelik arsa alanında yükseliyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Bahsi geçen proje kapsamında inşa edilmekte olan konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Kaşmir Yonca projesinde bulunan konutlar 4+1 ve 5+1 olarak inşa ediliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri ise 135 metrekare ile 150 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların fiyatları daire tiplerine ve bahsi geçen konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Kaşmir Yonca projesindeki 4+1 konutlar 480 bin TL ile 499 bin TL arasında değişiklik gösteren fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Söz konusu olan projedeki 5+1 konutlar ise 526 bin TL ile 632 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda.

Projede yer alan konutların ödeme planı nedir?

Bahsi geçen konutlar için proje kapsamında Halkbank ile anlaşmalı olarak kredi kullanabilirsiniz. Kaşmir Yonca projesinde yüzde 0,98 faiz oranı ile anlaşmalı olunan bankadan kredi alabilirsiniz.

Konutların 2019 yılının Eylül ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 444 60 20