Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Kaşmir Yonca’da yüzde 9 indirim

Gülsan Holding, Köroğlu İnşaat ve MNT İnşaat ortaklığı tarafından Ankara ili, Yenimahalle ilçesi, Yenibatı Mahallesi, İstanbul Yolu üzerinde hayata geçirilen Kaşmir Yonca Evleri projesinde indirimler başladı.

35 bin 547 metrekare büyüklüğündeki arsa inde inşa edilen Kaşmir Yonca Evleri projesinde 18 katlı 7 blokta toplam 468 adet daire ve 1.500 metrekare ticari alan bulunuyor.

2019 yılı Aralık ayı içerisinde teslim edilmesi beklenen Kaşmir Yonca Evleri projesi Kaşmir Yonca Eryaman projesinde anlaşmalı bankalardan 0,98 faiz oranı ile ve yüzde 9 indirim fırsatı ile daire sahibi olmak mümkün. Bu indirimle projede yer alan 5+1 dairelerin fiyatları ise 475 bin TL’den başlıyor.

4+1 ve 5+1 olmak üzere toplam iki tip daire seçeneğinin yer aldığı Kaşmir Yonca konutları projesinde daire büyüklükleri net 130 metrekare ile 150 metrekare arasında değişiyor.

İstanbul Yolu (Fatih Sultan Mehmet Bulvarı) üzerinde konumlanan Kaşmir Yonca Eryaman projesinde kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, spor sahaları, açık otopark, kapalı otopark gibi ortak alanlar yer alıyor.

Tel: 444 0 465