Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Kasr-ı Âlâ Çengelköy özgün mimarisiyle öne çıkıyor

İsminden de anlaşılacağı gibi mimarideki kalıpları yıkarak tasarlanan Kasr-ı Âlâ Çengelköy projesi, 6 dönümlük alanda yükseldi. İstanbul’un Çengelköy ilçesinde inşa edilmiş durumda olan projenin imzası, Orman AŞ’ye ait.

Proje, kültürel geçmişin çağdaş trendlerle harmanlanmasıyla yaratılmış olan bloklardan oluşuyor. Türk mimarisinin eğimli çatısı, geniş saçak ve cumbalar, projenin “modern konakları”nı oluşturuyor.

Kasr-ı Âlâ Çengelköy hemen teslim

Çalışmalarına 1 Mart 2018 tarihinde başlanan ve anahtar teslimlerinin 1 Ağustos 2019 tarihinden itibaren yapıldığı proje; site alanına hâkim olan ahşap konsepti, bol yeşil alanları ve Boğaz’ın dâhil olduğu şehir manzarası ön plana çıkıyor.

Eğimli araziye kurulan proje, İstanbul’u yüksekten görüyor.

Projedeki sosyal alanlar neler?

Avrupa Yakası’nın nezih semtlerinden birinde yükselen ve manzarasına boğazdaki yalıların da eşlik ettiği Kasr-Âlâ Çengelköy projesinde, üç adet yüzme havuzu bulunuyor. Jakuzi, çocuk kulübü , GYM, sauna, buhar odası ve toplantı odalarının yer aldığı projede, SPA ve Clup Lounge hizmetleri de bulunuyor.

Bloklar arasındaki keyif bahçeleri de dışarıdan görülmüyor. Projede, 3 dönümlük yeşil peyzaj alanı bulunuyor.

Her yere yakın: Kasr-ı Âlâ Çengelköy

İstanbul ili Çengelköy ilçesine kurulu durumda olan proje, özgün mimarisinin yanı sıra her yere yakınlığıyla da ön plana çıkıyor. Proje alanından İstanbul’un her iki yakasındaki uğrak yerlere kısa mesafede ulaşım sağlamak mümkün durumda.

Proje, Sahile yaklaşık 800 metrelik mesafede bulunan proje, Beşiktaş ilçesine 5 kilometrelik mesafede bulunuyor. Site alanından Beşiktaş 5; Kadıköy ve Taksim ise 8’er kilometre sürüyor.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü 5 kilometre, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü 2,5 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı 24 kilometre, İstanbul Havalimanı ise proje alanından 40 kilometrelik uzaklıkta bulunuyor.

Firma adresi

Adres: Çengelköy, Prof. Dr. Beynun Akyavaş Cd. No:28/1, 34680 Üsküdar/İstanbul

Telefon numarası: 0 216 499 21 90

Elektronik posta adresi: info@omran.com.tr

Exit mobile version