Kategoriler
Proje Haberleri

Kasr-ı Beyaz Vadi Beylikdüzü’ne Soluk Getiriyor

İstanbul İli, Beylikdüzü İlçesi, Adnan Kahveci Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje İmka Yapı İnşaat firması tarafından inşa edilmiştir. Kasr-ı Beyaz Vadi konut projesi, Kasr-ı Beyaz Beylikdüzü Yaşam Vadisi 2.Etap içerisinde yer almaktadır. Aynı zamanda dairelerin satışları da devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikleri Neler?

İstanbul konut projesi Adnan Kahveci Mahallesi’nde yer alan 450,000 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Konut projesi, 2 adet konut bloğundan meydana gelmektedir. 2 adet konut bloğunda ise toplam 49 daire yer almaktadır. Aynı zamanda proje kapsamında dairelerin dışında 11 adet ticari alan bulunmaktadır. Bunların yanı sıra projenin yarısından çoğu kısmı yeşil alana ayrılmıştır.

Kasr-ı Beyaz Vadi konut projesinde dört tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 2+1, 3+1, 4+2 ve 5+2 tip konutlardan meydana gelmektedir. 2+1 tip daireler brüt 157 metrekare, 3+1 tip daireler 180 ve 243, 4+2 tip daireler 281 metrekare ve 5+2 tip daireler ise 301 metrekare büyüklüğündedir. Aynı zamanda 3+1 tip daireler bahçe katı ve dubleks olarak sunulmaktadır. 4+2 ve 5+2 tip daireler de dubleks tip olarak tasarlanmıştır.

İstanbul konu projesi sosyal alanlar açısından oldukça zengindir. Site içerisinde çocuk oyun parkı, basketbol sahası, vadi manzaralı fitness salonu gibi alanlar yer almaktadır. Aynı zamanda açık yüzme havuzu, sauna, jeneratör, su deposu gibi olanaklar da mevcuttur. Bunların yanı sıra kapalı otopark ve 7/24 güvenlik hizmetleri de bulunmaktadır. Daireler ısı yalıtımlı olup, kablo TV ve uydu sistemi de bulunmaktadır.

Kasr-ı Beyaz Vadi Daire Fiyatları Ne Kadar?

Beylikdüzü konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Aynı zamanda konut fiyatları dairenin bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre de değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 980 bin TL’den başlamaktadır.

157 metrekare brüt alana sahip 2+1 daireler 980 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

3+1 tip bahçe katı daireler 1 milyon 300 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

3+1 tip dubleks brüt 243 metrekare büyüklüğündeki dairelerin fiyatları 1 milyon 580 bin TL’den başlamaktadır.

4+2 dubleks tip dairelerin fiyatları 1 milyon 850bin TL’den başlamaktadır.

301 metrekare brüt alana sahip 5+2 dubleks dairelerin fiyatları 2 milyon 100 bin TL’den başlamaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Beylikdüzü konut projesi, doğa ile iç içe bir konumda yer almaktadır. Adnan Kahve Mahallesi Davutpaşa Caddesinde yer alan projenin çevresinde AVM, hastane, pazar, okul, eczane, park, market yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0553 795 55 29 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version