Kategoriler
Proje Haberleri

Kassa Cevizlidere konut projesi satışa çıktı

Çankaya konut projesi Kassa Yapı firması tarafından hayata geçirilmektedir. Emlak tipi satılık daire olan Kassa Cevizlidere evleri satışa çıkmıştır ve büyük ilgi toplamıştır. Ankara konut projesi Ankara İli, Çankaya İlçesi, Huzur Mahallesi’nde yer almaktadır.

Konut projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere toplam 3 farklı tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Isıtma sisteminin yerden ısıtma olan bu evler oldukça geniş ve ferah kullanım alanına sahiptir. Çankaya konut projesinde toplam 41 adet daire yer almaktadır. Projenin 2022 yılı Mayıs ayı içerisinde tamamlanarak teslim edilmesi planlanmaktadır.

Konut projesinde evlerin iç ve dış yapısı

Genellik binanın dış yapısının estetik ve modern bir görünüm olmasına önem göstermişlerdir. 7/24 güvenlik alt yapısı mevcuttur. Her daireye özgü bir kapalı otopark bulunmaktadır. Elektrikli araç şarj istasyonları da bu sitede bulunmaktadır. Yeşil alan ve çocuk oyun parkları sizlerin ihtiyaçları kapsamında düzenlenmiş ve tasarlanmıştır. Su deposu aynı şekilde bulunur ve herhangi bir su kesintisine karşı bu depolar devreye girer. Üst düzey ısı ve ses yalıtımı da mevcuttur. Aynı zamanda herhangi bir şekilde bu konuda sıkıntı çekmeniz önlenmiştir. Kat koridorlarında geri dönüşüm atık istasyonları yer almaktadır. Ayrıca geri dönüşüm önem veren proje bunu unutmamıştır.

Kassa Cevizlidere fiyatları ne kadar?

Kassa Cevizlidere projesinde yer alan satılık dairelerin fiyatları 1 milyon 250 bin TL’den başlamaktadır. Brüt 130 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 tip daireler 1 milyon 250  bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur. 140 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip daireler 1 milyon 475 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. 170 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip daireler ise 1 milyon 800 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

3+1 tip dairenin genel olarak alanı metrekare brüt cinsinden 140 metrekare net cincinden 120 metrekaredir. 4 + 1 tip olanın alanı ise metrekare brüt 170 metrekare net olarak da 152 metrekaredir. Konumu da aynı şekilde merkeze oldukça yakındır. Ayrıca Ankara’nın Çankaya ilçesinde bulunan bu daireler ulaşımda kolaylık sağlar.

Bu şekilde bu projenin genel özelliklerini anlatabiliriz. Fiyatında yararlanarak ilanda bulunan bu daireyi inceleyebilir ve satın alabilirsiniz. Bu evin takas sistemi ile satın alma işlemi de vardır. Geniş ve ferah olan bu evlerin güvenliği de bir o kadar sağlamdır. Bu nedenle bu evleri tercih edebilirsiniz. Proje hakkında detaylı bilgi için 0544 92564 43 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Daha fazla güncel proje için tıklayınız…

Exit mobile version