Kategoriler
Proje Haberleri

Kastamonu Cadde Vizyon Konutları satışta!

Kastamonu Cadde Vizyon Konutları 2 bloktan meydana gelmektedir. Hepsi 3 + 1 odaya sahip olan bu dairelerin büyüklüğü ise brüt 160 metrekare – net 120 metrekare civarındadır. Bu dairelerin temel atma çalışmaları deprem riski göz önüne alınarak gerçekleştirilmiştir. Ayrıca pencereler ve duvarlar gelişmiş yalıtıma sahip olmaktadır. Bu dairelerde ebeveyn banyosu mevcuttur. Bununla birlikte site alanındaki kapalı otopark hizmeti araçların güvenliği açısından önemli bir detaydır. İnşaat çalışmaları bitmek üzere olan bu projenin yoğun talep alması dolayısıyla pek çok konut satılmıştır. Çünkü Cadde Vizyon Kastamonu şehrinin en iddialı projeleri arasındadır.

Bazı bölgelerinde deprem riski yüksek olabilen bu şehir, sağlam binalaşmanın özellikle önem taşıdığı pek çok şehirden birisidir. Bundan dolayı tüm inşaat malzemeleri en dayanıklı ürünler arasından seçilmiştir. Konut sahiplerinin can güvenliği ve konforu için tüm detaylar düşünülmüştür. Ünlüler İnşaat şirketinin bu projesi, merkezi konumundan dolayı da dikkat çekmeyi başarmaktadır.

Proje konumu neresidir? Cadde Vizyon Sitesi nerede yükselmektedir?

İnşa edilmiş olan 2 blok, Kastamonu’nun merkezinde bulunan Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ndedir. Proje alanı Rauf Denktaş Caddesi üzerindedir. Bu cadde, il merkezinden geçmekte olan Cumhuriyet Cadde’sine bağlanır. Orhan Şaik Gökyay İlkokulu, Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu ve Darende 2 No’lu Aile Sağlığı Merkezi 3 – 5 dakikalık mesafededir. Ayrıca Şekerci Alışveriş Merkezi, BİM, Şok, A 101, Ekomini ve Özkuruşlar Market gibi alışveriş noktaları da bu bölgede mevcuttur.

Kastamonu Cadde Vizyon Konutları projesinin satılık daire fiyatları ne kadardır?

Kastamonu Cadde Vizyon Konutları satılık daire seçeneklerinin ortalama değerde olduğu bir projedir. Şu an satışta bulunan daireler yaklaşık olarak 575 bin TL fiyata sahiptir. Bununla birlikte dairelerin krediye uygun olmadığı bilinmektedir. Daha detaylı bilgi almak isteyenler, şu 3 numaradan herhangi birine ulaşmalıdır:

  • 0366 214 93 93
  • 0366 214 88 77
  • 0533 039 11 01

 

Exit mobile version