Kategoriler
Emlak Haberleri

Katılımevim intibak planı BDDK tarafından onaylandı

Tasarruf finansman şirketlerinin güvenliliği önem arz etmektedir. Bu bağlamda şirketlerin güvenilir ve denetlenebilir biçimde işler yapabilmelerini sağlayacak kanun yürürlüğe girdi. Bunun ardından Katılımevim BDDK’ya ilk başvuruyu yaptı. Böylece intibak planı onaylanan şirketler arasında yerini almış oldu. Tasarruf Finansman Sistemi, kamuoyunda faizsiz konut ve taşıt edindirme sistemi olarak biliniyor. Katılımevim şirketi de bu sisteme ilişkin kanunun yürürlüğe girmesiyle, kanun tarafından belirlenen yükümlülükleri tamamladı. Böylece BDDK’ya intibak başvurusu yapan ilk tasarruf finansman şirketi olmuştu. BDDK, başvuru yapan 35 şirketin başvurusunu detaylı bir şekilde inceleyerek süreci tamamladı. Kurulun kapsamlı değerlendirmesi sonucunda Katılımevim, intibak planı onaylanarak lisanslama sürecine dahil oldu.

Stratejik önceliğimiz mutlak müşteri memnuniyeti

BDDK tarafından intibak planının onaylanmasından sonra Katılımevim Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Turhan konuyla ilgili fikirlerini paylaştı. Kendi sektöründe BDDK’ya ilk intibak başvurusu yapan firma olduklarını belirten Turan, attığımız her adımda yasal yükümlülüklerimizin farkında olduk. Böylece şeffaf ve hesap verebilirlik her zaman önceliğimiz olmuştur. BDDK tarafından markamızın lisans sürecinin başlamasından dolayı mutluyuz. İntibak planı BDDK’ın onayından geçen sektördeki bir firma olarak müşterilerimize sağladığımız güvencenin artık daha güçlü olması bizi gururlandırdı. Bu gidişatın tüm bu sürecin her kademesinde mutlak müşteri memnuniyetini sağlamak önceliğimiz olacak.  Mevcut çalışmalarımızı da en iyi şekilde iyileştirmeye devam ederek, daha güçlü şekilde büyümemize devam edeceğiz.” diye konuştu.

Katılımevim şirketine güvenenler haklı çıktı

BDDK’ya intibak planı sürecinde 35 şirket başvurdu. Şirketin, intibak olanı onaylanan az sayıdaki tasarruf ve finansman şirketlerin biri oldu. Yasal alt yapı sürecinde ilk aşamayı geçen, sektörün güvenilir markası olan Katılımevim, yüksek hizmet kalitesiyle müşteri memnuniyetinin bilincinde olduğunu göstermiştir.

Katılımevim, sektördeki faaliyetlerine sağlam bir şekilde devam etmektedir. Teknolojik alt yapısı, yeterli mali gücü, deneyimli yönetim ve organizasyon yapısıyla yasal yükümlülükler kapsamında sağlam adımlar atmaya devam ediyor. Katılımevim, Türkiye’nin dört bir yanında müşterileriyle buluşuyor. Ayrıca şirketin 55 şubesi bulunmakta ve bine yakın kişiye istihdam sağlamaktadır.