Kategoriler
Proje Haberleri

Kav Konut Yıldız Residence satışları devam ediyor

Konut projesi Kav Konut Yatırım firması tarafından Kocaeli ili, İzmit ilçesi, Yeşilova mahallesinde hayata geçirilmektedir. Kav Konut Yıldız Residence projesinde dairelerin satışları da devam etmektedir. Projede dairelerin satışları proje yönetimi tarafından satışa sunuluyor. Kav Konut Yıldız Residence fiyat listesi detaylarına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Proje tek konut bloğundan meydana gelmektedir. Bu konut bloklarında iki tip daire seçeneklerine yer verilmiştir. Bu daireler 1+1 ve 2+1 tip olarak tasarlanmıştır. Aynı zamanda proje kapsamında normal daire ve çatı dubleks seçeneklerine de yer verilmiştir. Konut projesi içerisinde toplam 64 adet daire ve 4 adet ticari birim yer almaktadır.

Residans içerisinde fitness salonu, iş merkezleri, çift asansör, lobi, güvenlik sistemi gibi olanaklar mevcuttur. Ayrıca otopark, oyun parkı, buhar odası gibi donanımlar da rezidans içerisinde yer almaktadır.

Kav Konut Yıldız Residence Konutları fiyat listesi

Projede yer alan dairelerin fiyatları dairenin tipine, büyüklüğüne, ve dairenin bulunduğu kata göre değişiklik göstermektedir. Konut projesinde yer alan satılık dairelere 400 bin TL’den başlayan fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Ayrıca daireler lansmana özel fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Araç ile takas fırsatı için satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.

Proje nerede yer alıyor?

Proje İzmit, Yeşilova Mahallesinde konumlandırılmıştır. Aynı zamanda proje Kandıra Yolu üzerine, Şehir Hastanesi, Kocaeli Üniversitesine yakın mesafededir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0262 333 00 21 ve 0532 058 00 84 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version