Kategoriler
Proje Haberleri

Kavakoğlu Blue Life konutları Aralık 2021’de teslim edilecek

Kavakoğlu Blue Life projesi, konutlara adını vermekte olan Kavakoğlu Yapı’ya aittir. Bu yapı şirketinin sahip olduğu vizyon dolayısıyla söz konusu daireler en yüksek kalitede inşa edilmektedir. Ülkenin en büyük şirketlerinden birisi olma vizyonunu gerçekleştirmek için daima çalışan Kavakoğlu, bu sağlam yapıları ile dikkat çekmeyi başarmıştır. Tüm teknik detaylar için azami dikkat gösteren şirketin Blue Life projesi önemli özelliklere sahiptir.

Örneğin depreme dayanıklı temel başta olmak üzere; MDF gövdeli mutfak dolaplarından ıslak zemin seramiklerine kadar tüm yapı malzemeleri oldukça sağlamdır. Yerden ısıtma altyapısına ve ankastre mutfak ürünlerine sahip olan dairelerin brüt büyüklükleri 135 metrekare ile 150 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca bitişik duvarlar üst seviye ses yalıtımına sahip olmaktadır.

Blue Life projesi nerede gerçekleşmektedir?

Kavakoğlu Yapı Blue Life konut projesinin Sakarya’nın Adapazarı’nda gerçekleştiriyor. Ayrıca ilçe merkezine çok yakın mesafede bulunan konutların yer aldığı mahalle Şeker Mahallesi olurken; dairelerin Çevre Yolu Caddesi üzerinde bulunması da önemlidir. Anayol üzerindeki konumu dolayısıyla bu dairelerden pek çok yere ulaşım kolaydır. Proje alanına yakın mesafedeki bazı yerler ise şöyledir:

  • Köprübaşı Camii
  • Şok, BİM, A 101 ve Essen market şubeleri
  • Özel Serdivan Okulları
  • Özel İlke Okulları
  • Boyner Outlet AVM
  • Yazlık – Merkez Aile Sağlığı Merkezi
  • Sakarya Toplum Ruh Sağlığı Merkezi

Bunlar gibi daha pek çok önemli yer kısa mesafede bulunur. Projenin lokasyonu dolayısıyla, şehrin pek çok imkanından faydanalabilmek kolaydır. Yani Blue Life konutlarında ikamet eden bir kişi, ulaşım konusunda hiçbir sıkıntı yaşamayarak şehrin herhangi bir yerine kısa sürede ulaşabilir.

Kavakoğlu Blue Life satılık daire fiyatları ne kadardır?

Bu konutlar Adapazarı satılık daire seçenekleri arasında yer alan orta düzey fiyatlı dairelerdir. Ayrıca satışa çıkmış olan 3 + 1 odalı daireler konut kredisi ile alıma uygundur. Kavakoğlu Yapı Blue Life satılık daire fiyatları ise yaklaşık olarak 650 bin TL civarındadır. Projeyle ilgilenenler 0532 498 96 18 numarasını arayarak daha fazla bilgiye ulaşabilir.

Eğer en yeni emlak haberlerini merak ediyorsanız lütfen BURAYA tıklayınız…