Kategoriler
Proje Haberleri

Kavallar Bartın teslim tarihi

Yapıcı İnşaat firmasının imzası ile Kavallar Bartın projesi inşa ediliyor. Bahsi geçen proje isminden de anlaşılacağı gibi Bartın ilinde yaşama kazandırılıyor. Konforlu yaşam alanları ile ilgi gören proje Bartın şehrinin merkezinde inşa ediliyor.

Konut projesi olarak hayata geçirilmekte olan projede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Bahsi geçen proje bir bloktan meydana gelecek şekilde tasarlandı. Kavallar Bartın projesinde yer alan konut bloğu 5 katlı olacak şekilde inşa ediliyor. Söz konusu proje bünyesinde 20 konut barındıracak şekilde yaşama kazandırılıyor.

Projede yer alan konutlar nerede yükseliyor?

Bartın ilinin merkez bölgesinde bulunan proje merkezi lokasyonu sayesinde ulaşım problemini ortadan kaldırıyor. Kavallar Bartın projesinde yer alan konutlar Aladağ Mahallesi’nde bulunuyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Kavallar Bartın projesinde bulunan konutların büyüklükleri de daire tiplerine göre farklılık gösteriyor fakat iki farklı büyüklük seçeneği değil üç farklı büyüklük seçeneği alıcılara sunuluyor. Projede yer alan konutlar 2+1 ve 3+1 daire tipinde hayata geçiriliyor. Söz konusu projede yer alan 2+1 konutlar 90 metrekare olarak tasarlanmış durumda. Proje kapsamında inşa edilmekte olan 3+1 konutlar 110 metrekare ve 115 metrekare olarak yaşama kazandırılıyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje bünyesinde hayata geçirilmekte olan konutların fiyatlandırmaları daire tiplerine ve büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirildi. Kavallar Bartın projesinde bulunan 2+1 konutlar 210 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Projede yer alan 3+1 daire tipindeki 110 metrekare konutların fiyatları ise 260 bin TL’den başlıyor. Projede bulunan 3+1 konutlardan 115 metrekare olanlar ise 280 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda.

Söz konusu projede yer alan konutların 2019 yılı içerisinde tamamlanması ve ardından da alıcılarına teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon:  0 850 549 86 14