Kategoriler
Proje Haberleri

Kavanpark Maşukiye Kartepe satışları devam ediyor

Mehmet Kavan Yapı firması tarafından Kartepe konut projesi hayat bulmaktadır. Kavanpark Maşukiye Kartepe Konut Projesi, Kocaeli İli, Kartepe İlçesi, Derbent Mahallesinde inşa edilmektedir. Bu proje üzerinde daire satışlarına başlanmıştır.  Proje, doğa ile iç içe, dört mevsim yaşanılabilir bir konumda yer almaktadır.

İnşaat sektöründe yapmış olduğu projeler ile adından söz ettiren Mehmet Kavan Yapı, Kocaeli’nde pek çok projede yapmıştır. Şimdi de Maşıkiye konutları projesinde daire satışlarına devam etmektedir. Kartepe’nin en güzel konumu olan Derbent merkezde hayata geçirilecek olan proje, Kartepe ilçesinde yer almaktadır. Kocaeli konut projesinin bütün detaylarını haberimizden okuyabilirsiniz. Projede yer alan daire tipleri nelerdir? Daire boyutları ne kadardır? Konut fiyatları nedir? Proje özelliklerine dair bütün bu soruların yanıtını haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Proje Özellikleri Nelerdir?

Konut projesi Kartepe İlçesi, Derbent Mahallesinde yer alan ara alanı üzerinde inşa edilmiştir. Proje, müstakil ev sahibi olmak isteyen kişiler için çeşitli ayrıcalıklar sunmaktadır. Proje kapsamında 19 adet havuzlu villa yer almaktadır.

Kavanpark Maşukiye Kartepe konut projesinde daire tipleri 4+1 müstakil havuzlu villa tip konutlardan meydan gelmektedir. 4+1 tip villaların büyüklükleri brüt 190 metrekare ve 347 metrekare olarak tasarlanmıştır. Kartepe konut projesinde yer alan daireler, giyinme odası, ebeveyn banyosu, gömme dolap, şömine, görüntülü diafon, çamaşır odası gibi ayrıcalıklara sahiptir. Villaların yer aldığı site içerisi kamera sistemi, kapalı otopark, oyun parkı gibi özelliklere sahiptir. Aynı zamanda her villaya ait havuz da projenin sahip olduğu özelliklerdendir.

Villa projesi, modern bir mimari yapıya sahip, şık ve ergonomik merkezi konumunda yer almaktadır. Aynı zamanda Kavan Yapı güvencesi ve tecrübesiyle deprem yönetmeliğine uygun dairelerden oluşmaktadır.

Kavanpark Maşukiye Kartepe Fiyatları Ne Kadar?

Kocaeli Kartepe konut projesinde yer alan villaların fiyatları, villa büyüklüğüne göre değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda satışları devam eden konutların fiyatları 2 milyon 350 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 190 metrekare olan 4+1 tip villa fiyatları 2 milyon 350 bin TL’den başlamaktadır.

347 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip villa fiyatları 3 milyon 100 bin TL’den başlamaktadır.

Proje Nerede Bulunuyor?

Kavanpark Maşukiye Kartepe konut projesi doğa ile iç içe bir yaşam alanı sunan Kartepe’de yer almaktadır. Aynı zamanda konumu itibariyle hastane, market, şehir merkezi, okul, ulaşım araçları gibi noktalara yakın mesafede konumlandırılmıştır.

Proje ile ilgili daha detaylı bilgi almak için “444 7 403” numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız