Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Kavanya Koru ev seçenekleri

Yahta Kaptan Mahallesi’nde şehrin gürültüsünden uzak bir adrese konumlandırılan Kavanya Koru projesi, 12 bin metrekare büyüklüğündeki arsa alanına inşa ediliyor. Bu yılın son ayında teslimlerine başlanması planlanan projede KVN Yapı ve Kavanlar Yapı’nın imzası bulunuyor.

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bulunan projede 50 adet bahçeli dubleks, 50 adet çatı dubleks ve 150 adet de standart daire tipleri yer alıyor. Yeşil alanlarla kaplı proje, Kuzey otoyolu ve 3. Köprü bağlantı yollarına kolay ulaşım imkânı sağlıyor. Proje, otogara da yakın bir mesafede bulunuyor.

Böylelikle proje alanından İstanbul’a özel araç veya otobüsle rahatlıkla gidilebilirken şehir merkezine ulaşım konusunda toplu taşıma da kullanılabiliyor. Yapay şelaleye yer verilen projede spor salonu ve açık yüzme havuzu da bulunuyor.

Projedeki ev fiyatları hakkında bilgi edinmek için burayı tıklayabilirsiniz.

Kavanya Koru standart daireler

Yakın olduğu bağlantı yoluyla Şile ve Ağva’ya kolay ulaşım imkânı sağlayan projedeki bir odalı ve bir salonlu daire tipleri brüt 81,42 metrekare büyüklüğüne sahip durumda. Projedeki iki odalı ve bir salonlu daire tipleri brüt 111,24 metrekare değerinde bulunuyor.

Yahya Kaptan’da inşa edilen projedeki üç odalı ve bir salonlu daire tipleri 133,54 büyüklüğüne sahip durumda. Projedeki 2+1 ve 3+1 daire tiplerinde ebeveyn banyosu da yer alıyor.

Projedeki bahçe dubleks seçenekleri

Kavanya Koru projesindeki bir odalı ve bir salonlu bahçe dubleks tipindeki konutlar brüt 87,34 metrekare değerinde bulunuyor. İki odalı ve bir salonlu bahçe dubleks tipindeki konutlar brüt 111,27 metrekare büyüklük değerine sahip. Projedeki üç odalı ve bir salonlu bahçe dubleks tipindeki konutlar ise brüt 150,49 metrekare büyüklüğünde inşa ediliyor.

Yeşil peyzaj alanıyla kaplı projedeki 2+1  ile 3+1 bahçe dublekslerin bahçe alanı 58,24 metrekare büyüklüğüne kadar uzanıyor.

Kavanya Koru projesinde çatı dubleksler

Sanayi sektörünün kalbi, Kocaeli’de yükselen projedeki çatı dubleks tipindeki evlerin teras alanı da bulunuyor.

Projedeki bir odalı ve bir salonlu çatı dubleks tipindeki evlerin brüt alanı 93,61 metrekare değerinde. İki odalı ve bir salonlu çatı dubleks tipindeki evlerin brüt alanı 113,81 metrekare büyüklüğünde olurken üç odalı ve bir salonlu çatı dublekslerin brüt alanı 154,82 metrekare değerine sahip.

Bir oda ve bir salon çatı dublekslerin teras bahçesi 21,06 metrekare büyüklüğüne sahip. İki oda ve bir salon çatı dublekslerin teras bahçesi ise 21,06 metrekare değerinde. Projedeki üç oda ve bir salon çatı dublekslerin teras büyüklüğü ise 7,96 metrekare değerinde.

Kavanya Koru nerede inşa ediliyor?

Adres: Yahya Kaptan Mahallesi, Hanlı Sokak, No: 23, İzmit/Kocaeli

Telefon: 0262 311 68 68 / 444 1 586