Kategoriler
Proje Haberleri

Kaya 44 Evleri Giresun’da yükseliyor

Kaya 44 Evleri projesi Giresun ilinin Görele ilçesinde hayata geçiriliyor. Bahsi geçen konut projesi Nebioğlu İnşaat imzası ile inşa ediliyor.

Önümüzdeki yılın başında tamamlanması planlanan projede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Proje, tek bir konut bloğundan meydana geliyor. Modern mimarisi ile dikkat çeken proje alıcılarına konforlu bir yaşamın kapılarını aralıyor. Bahsi geçen proje bünyesinde 44 konut barındıracak şekilde inşa ediliyor. Tek bloktan meydana geleceğini söylediğimiz proje, on bir katlı olarak yükseliyor.

Projede yer alan daireler nerede inşa ediliyor?

Konut projesi Sayfiye Mahallesi, Sabri Öner Sokak’ta bulunuyor. Lokasyonu itibariyle dikkat çeken proje, caddeye yakın bir konumda yükselerek site sakinlerini ve diğer vatandaşları ulaşım sıkıntısından kurtaracak.

Projede bulunan dairelerin özellikleri neler?

Kaya 44 Evleri projesinde yer alan konutlar iki farklı tipte tasarlanmış durumda. Proje bünyesinde inşa edilmekte olan daireler 2+1 ve 3,5+1’lerden oluşuyor. Konutlardan 2+1 tipte olanları 100 metrekare büyüklüğe sahip olacak şekilde inşa edilirken, 3,5+1 tipteki konutlar ise 155 metrekare olarak tasarlandı. Deprem yönetmeliğine uygun olarak hayata geçirilmekte olan konut projesi, dairelerini ısı yalıtımlı olarak inşa ediyor. Geniş oda hacmi ile alıcılarına ferah bir yaşam sunan proje, dairelerinde çocuk odası ve bahçe terası bulunduruyor.

Kaya 44 Evleri projesi daire fiyatları ne kadar?

Projede brüt metrekare fiyatları bin 900 TL olarak belirlendi. Böylece, projede yer alan 2+1 tipteki konutlar 190 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Kaya 44 Evleri projesindeki 3,5+1 konutlar ise 350 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda.

Site sakinleri için kapalı otopark hizmeti veriliyor. Nebioğlu İnşaat “Eviniz için her şey” sloganı ile konut sahiplerine konforlu bir yaşamın kapılarını aralıyor.

Kaya 44 Evleri projesinde yer alan konutların 2020 yılının Ocak ayı içerisinde çalışmalarının tamamlanması ve ardından sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Proje ile ilgili bilgi almak isterseniz 0850 549 79 36 numaralı telefon hattını arayabilirsiniz.