Kategoriler
Proje Haberleri

Kaya Life Konutları Aydın’da yükseliyor

Kaya İnşaat firması tarafından Aydın İli, Efeler İlçesi, Efeler Mahallesi’nde hayata geçirilen Kaya Life Konutları Aydın projesinde satışlar tüm hızıyla devam ediyor. Projede satılık daire fiyatları

Proje özellikleri neler?

Aydın Efeler İlçesi, Mevlana Caddesine yakın bir konumda yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilen projede toplam 3 adet konut bloğu yer almaktadır. Projede yer alan üç adet konut bloğunda ise toplam 60 adet daire yer alıyor.

Yangın ve hırsız alarm sistemi, her katta ortak alan ve çöp atma bölümü, ebeveyn banyolu dairelerin yer aldığı projede ayrıca tapu masrafı da bulunmuyor. Krediye uygun olarak inşa edilen projede aidatların ise yaklaşık 150 TL civarında olması bekleniyor.

Kaya Life Konutları Efeler projesinde iki farklı tipte 3+1 tip daire seçeneklerine yer veriliyor. Projede eyer alan 3+1 dairelerden bir kısmı 127 metrekare olup toplam 20 adet daireden meydana geliyor. Projede yer 3+1 tip diğer daireler ise 170 metrekare olup toplam 40 tanedir.

Kaya Life Konutları fiyatları ne kadar?

Projede yer alan brüt 170 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 tip daireler 650 bin TL’den başlıyor. Projedeki brüt 244 metrekare büyüklüğe sahip teraslı 3+1 tip dairelerin fiyatları ise 660 bin TL’den başlıyor.

5 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Kaya Life Aydın projesi içerisinde konutların dışında bir çok sosyal alan yer alıyor. Projede kapalı otopark, açık otopark, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, basketbol sahası gibi sosyal alanlar yer alıyor.

Proje nerede yer alıyor?

Akıllı ev sistemi ile inşa edilen Kayalife Resdance projesi Efeler mahallesi, 1437 Sokak, No:5 Efeler / Aydın posta adresinde yer alıyor.

Tel: 0505 902 22 95

Diğer proje haberleri için tıklayınız…