Kategoriler
Proje Haberleri

Kayapa Gloria Konutları teslim ediliyor! Fiyatlar ne kadar?

Kayapa Gloria Konutları Nilüfer ilçesinin manzaralı dairelerindendir. AFM İnşaat’ın ustalıkla hayata geçirdiği bu projede 2 + 1 ve 3 + 1 odalı büyük daireler mevcuttur. Kat mülkiyet tapusu alınmış olarak sahiplerine teslim edilmekte olan konutların brüt büyüklükleri 125 metrekare ile 285 metrekare arasında değişir. İnşaatta, TSE standartlarına uygunlukla birlikte EN yani Avrupa Birliği standartlarına da uyumlu olan malzemeler kullanılmıştır. Zemin iyileştirme çalışmalarının gerçekleştiği sağlam bir zeminde yükselen konutların temeli su yalıtımlıdır. Bununla birlikte çatı malzemeleri de hem su hem de ısı yalıtımına sahiptir. Aynı özellikleri taşıyan pencereler ve ses geçirmeyen duvarlar da dikkat çekmektedir.

Dairelerin mutfağında üçlü ankastre eşya seti standarttır. Ayrıca tüm dairelerin internet ve kablo TV altyapısı sağlanmış haldedir. Modern görüntülü diyafon sistemine de sahip olan daireler için, site alanında geniş bir otopark mevcuttur.

Kayapa Gloria Konutları nasıl bir konumdadır?

Bu yeni daireler Bursa – Nilüfer’de yer alan Kayapa Mahallesi’ndedir. Bursa Kayapa satılık daire seçeneklerinin oldukça yeni ve lüks olduğu bir konumdur. Yaklaşık olarak 2 bin nüfuslu olan bu mahalle gelecekte Bursa’nın merkezi olacaktır. Çünkü burada pek çok yeni proje hayata geçmektedir. Dolayısıyla Kayapa Gloria avantajlı, yatırıma uygun bir konuma sahiptir. Proje alanı, Bursa’nın en doğal ve sakin yerlerinden birinde bulunur.

Satılık dairelerin fiyatı ne kadardır?

Kayapa Gloria Konutları satılık daire fiyatlarının genel olarak 520 bin TL ile 650 bin TL arasında olduğu bir projedir. Otobüs güzergahı üzerinde yer alan bu konutlar krediye de uygun olmaktadır. Ayrıca satışa çıkan daire seçenekleri şöyledir:

(Brüt – Net metrekare)

2 + 1: 130 – 100 metrekare

3 + 1: 145 – 112 metrekare / 140 – 125 metrekare / 150 – 120 metrekare

Bu daire seçenekleri, konforlarına ve yatırıma uygunluklarına kıyasla düşük değerlere sahiptir. Detaylı bilgi almak için 0 539 951 59 67 numarasına ulaşmak gerekir.