Kategoriler
Proje Haberleri

Kayapa Konakları 2022 Ocak’ında teslim edilecek

İzler Yapı İnşaat’ın Kayapa Konakları adlı projesi yoğun ilgi görmektedir. İnşaat çalışmaları devam eden 4 + 1 odalı lüks daireler ise en geç Ocak 2022’de sahiplerine kavuşacaktır.  Uludağ manzarasına sahip olan bu büyük konutların ölçüleri ise brüt 220 metrekare, net 203 metrekaredir. Ayrıca daireler ebeveyn banyosuna sahiptir. Toplamda 3 kata sahip olan 2 blok, güvenlik kontrollü bir site alanındadır. Bu site için tasarlanan özellikler arasında kamera donanımı, şifreli blok girişleri ve geniş peyzaj mevcuttur. Profesyonellikle tasarlanan site peyzajı dışında dairelerin sahip olduğu özellikler de önemlidir.

Dairelerde fiber internet, görüntülü diyafon, akrilik esaslı – silikonlu – su bazlı duvar boyası, taş yünü ile örülmüş ses geçirmez duvarlar ve özel üretim iç kapılar bulunacaktır. Ayrıca mutfakta yer alması planlanan ocak, fırın, davlumbaz en kaliteli ürünler arasından seçilecektir.

Kayapa Konakları projesinin yapı sağlamlığı ne durumdadır?

Bu lüks daireler temel altı temel sistemi kullanılarak inşa edilmiştir. Dolayısıyla deprem dayanıklılıkları çok yüksektir. Etüdü gerçekleşmiş olan bir arazide yükselen konutlar radyal temellidir. Bununla birlikte diğer tüm yapı malzemeleri çok sağlamdır. Örneğin bina zeminindeki bej mermer zeminler ve daire içlerindeki derzli laminant parkeler önemli detaylardandır.

Satılık daire fiyatları ne kadar olacaktır?

İzler Yapı İnşaat, ön satışa çıkarmış olduğu bu dairler için yaklaşık olarak 1 milyon 100 bin TL talep etmektedir. Ayrıca daire seçenekleri krediye uygundur fakat takas yöntemi kullanıma açık olmamaktadır. Kayapa Konakları satılık daire seçenekleri, kat ve cephelerine göre farklı değerlere sahiptir. Bundan dolayı fiyat bilgisine dair en güncel detaylara ulaşmak için;

  • 0 532 507 10 84 numarası ile iletişim kurulmalıdır.

Ayrıca daha başka proje haberlerine ulaşmak istiyorsanız BURAYA tıklamanız yeterlidir.

Exit mobile version