Kategoriler
Proje Haberleri

Kayapa Özcan Life Projesi satışları devam ediyor

Karnur İnşaat’ın tasarladığı Kayapa Özcan Life projesi sizlere sunulmaktadır. 2 + 1 ve 3 + 1 daire seçenekleri bu proje detaylı bir şekilde sizlere anlatılmaktadır. 2 + 1 olan daire metrekare brüt olarak 107 metrekare net olarak 95 alan kaplamaktadır.

Karnur İnşaattan Projenin İç ve Dış Yapısı

Bu proje genellikle sizlerin seveceği tarzda modern bir yapıda inşa edilmiştir. Karnur İnşaat’ın kalitesi ve güvencesi ile inşa edilen bu evler Bursa, Nilüfer’de yer almaktadır. Kapalı otoparkın bulunduğu ve sizlere seveceği alanlarında projede yer veren bu daireler modern tarzda inşa edilmiştir. Yüzme havuzları ve çocuk yüzme havuzlarının da bulunması ayrıca projenin ayrıcalıkları arasında yer almaktadır. Çocuk oyun alanları, sosyal öğrenme alanları da mevcuttur. Sizler kendinize evinizin etrafında genel olarak vakit ayırabileceksiniz. Aynı zamanda dışı fıstığı modern ve şık bir tarzda dekore edilmiştir.

Kayapa Özcan Life Projesinin Konumu ve Fiyatı Hakkında

Kayapa Özcanlar projesi genel olarak sizin ihtiyaçlarınız kapsamında dekore edilmiştir. Balkonunu olan bu evlerin genel olarak geniş ve ferah odalar halinde tasarlanmıştır. Konuma merkeze oldukça yakındır. Bursa Nilüfer’de bulunan bu evlerin ulaşım olanağı oldukça fazladır. Sizler rahat bir şekilde hem arabanızı park etme hem de diğer ulaşım araçlarını kullanma hakkına sahip olabilirsiniz.

Brüt 140 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 tip daireler 1 milyon 650 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

İletişime geçerek daha detaylı bilgi almak isteyebilirsiniz.  Apartman genel olarak 5 katlıdır ve bu evler zemin katta bulunmaktadır. Şehrin gürültüsünden uzak ama ayrıca konumunun da oldukça iyi olduğu bu evler çamlık manzarasını sizlere sunmaktadır.

Detaylı bilgiyi proje hakkında bu ilanlardan alabilirsiniz. Aynı zamanda Karnur İnşaatın sunduğu bu projedeki evreleri değerlendirebilirsiniz.

Daha fazla bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 549 529 19 19 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Daha fazla güncel proje için tıklayınız…

Exit mobile version