Kategoriler
Proje Haberleri

Kayapark Evleri Kayapa satışları devam ediyor

Kayapark Evleri Kayapa projesi lüks mimari yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizler için satışa sunulmuştur. Bursa Nilüfer’de bulunan proje Ban Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Bu proje bölgesinin en huzur dolu, kaliteli ve en donanımlı butik projesi olma özelliğini taşımaktadır. Site içerisinde 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tipine sahip dubleks daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Bu proje bölgesinin en huzur dolu, kaliteli ve en donanımlı butik projesi olma özelliğini taşımaktadır. Site içerisinde 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tipine sahip dubleks daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 160 metrekaredir. 3 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü ise brüt 180 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için özel kapalı otopark alanı mevcuttur. Projenin yaklaşık yüzde 60’ı yeşil alana sahiptir. Ayrıca çok amaçlı spor alanı, fitness salonu, basketbol sahası ve açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra çocuk oyun alanı, yürüyüş parkuru ve sosyal tesis bulunmaktadır.

Yeni nesil kendinden izolasyonlu duvar bloğu ile ısı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. PVC’de konfor cam sistemi sayesinde güneş ısısı girişini yüzde 40 azaltmaktadır. Ayrıca içerdeki ısı dengesini korumayı sağlamaktadır. Akıllı ev sistemi ile konutlar telefon ve tabletten yönetilebilmektedir. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Her daireye multi klima tesisat sistemi yapılmaktadır. Konutlarda 2 adet banyo içerisinde duşakabin mevcuttur. Ayrıca yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Bahçe katında bulunan dairelerin kendine ait 20 metrekare  yasal bahçe kullanım alanı bulunmaktadır. Ayrıca çatı dubleks dairelerde 30 metrekare teras alanı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra 2 artı 1 dubleks daireler istenildiğinde 3 artı 1 konut tipine dönüştürülmektedir.

Kayapark Evleri Kayapa konumu ve fiyatları hakkında

Kayapark Evleri Kayapa projesi, Bursa’nın Nilüfer İlçesi 30 Ağustos Zafer Mahallesi’nde bulunmaktadır.
Projede bulunan, brüt 160 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 650.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 180 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 650.000 TL’den satışa sunulmuştur.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (224) 331 50 50 veya 0 (541) 331 55 00 telefon numaralarını arayabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız…tıklayınız…