Kategoriler
Proje Haberleri

Kayaşehir Konakları Nevşehir satışları başladı

Nevşehir İli, Merkez İlçesi, Onbeş Temmuz Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Üç Piramit İnşaat firması tarafından inşa edilmiş olup daireler oturuma hazır durumdadır. Kayaşehir Konakları Nevşehir projesinde dairelerin satışları devam etmektedir. Projede daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevabı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri neler?

Konut projesi Nevşehir, 15 Temmuz Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. İki adet konut bloğundan meydana gelen konut projesindeki konut blokları 4 katlı olacak şekilde tasarlanmıştır. Projede iki blokta toplam 16 adet daireden meydana gelmektedir. Bunların dışında ayrıca projede peyzaj ve sosyal alanlar yer almaktadır.

Nevşehir konut projesinde iki tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 3.5+1 ve 4.5+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. 3.5+1 tip daireler brüt 150 metrekare, net ise 140 metrekare büyüklüğündedir. 4.5+1 tip dairelerin alanları ise brüt 190 metrekare, net ise 180 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Kayaşehir Konakları Nevşehir projesinde yer alan dairelerde yangın alarmı, fırın, parke zemin, ankastre fırın mevcuttur. Ayrıca duşakabin, giyinme odası, intercom sistemi, kiler, akıllı ev sistemi, ebeveyn banyosu, ısıcam mevcuttur. Bunların dışında ayrıca set üstü ocak, hırsız alarmı, fiber internet, görüntülü diafon, çamaşır odası, ankastre mutfak gibi özelliklerde dairelerde yer almaktadır.

Nevşehir konut projesindeki konut bloklarında asansör, hidrofor, kamera sistemi, ses yalıtımı, ısı yalıtımı mevcuttur. Ayrıca uydu sistemi, güvenlik, kablo tv ve su deposu yer almaktadır. Bunların dışında açık otopark, çocuk oyun parkı, kamelya, hamam gibi sosyal alanlar yer almaktadır.

Kayaşehir Konakları Nevşehir fiyatları ne kadar?

Dalaman konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca konut fiyatları dairenin bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 645 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 150 metrekare büyüklüğe sahip 3.5+1 tip daireler 645 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

190 metrekare brüt alana sahip 4.5+1 tip daireler ise 875 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Konut projesi konut kredisi kullanarak daire sahibi olmak isteyenler için krediye uygundur.

Proje nerede yer alıyor?

Kayaşehir Konakları Nevşehir konut projesi Nevşehir şehir merkezinde olup Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi, 110. sokak üzerinde yer almaktadır. Konut projesi üç tarafı yol bir tarafı da park alanı olarak ayrılmıştır. Bundan dolayı projenin önü açık ve ferahtır. Onbeş Temmuz Mahallesi’nde yer alan proje 15 Temmuz Mahallesi, Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi, 110. Sokak, Merkez / Nevşehir adresinde yer almaktadır. Proje 15 Temmuz Mahallesi’nde yer alan 119. Sokak ile 110. sokağın kesiştiği alanda yer alıyor.

İnşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği projenin 2021 yılı Aralık ayında tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır. Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi için 0212 659 27 27 ve 0532 608 49 59 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…..