Kategoriler
Proje Haberleri

Kayfa Belsinpark projesi satışları başladı

Kayfa İnşaat tarafından hayata geçirilen Kayfa Belsinpark projesi satışları başladı.  Konut projesi Kayseri’nin en gelişmiş ilçelerinden birisi olan Belsin, Kocatepe mahallesinde yer almaktadır. Modern mimarisi ve günümüz teknolojisini yakalamayı başaran bu proje Nisan 2022 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır. Proje ile ilgili tüm detaylar haberimizin devamında yer almakta.

Proje özellikleri nelerdir?

Kayseri Kayfa Belsinpark projesi modern mimariyi içinde barındıran ve yeni teknolojiyi yakalayan bir projedir. Bu projede tek tip daire bulunmaktadır. Evler, brüt 165 ve net 135 metrekare olarak planlanmıştır. 10 katlı Belsinpark konut projesi apartmanlarında Toplam 42 daire vardır. Bu daireler 3+1 olarak projelendirilmiştir. Dairelerde 2 banyo ve tuvalet mevcuttur. Yatak odasında bir ebeveyn banyo ve tuvaletine yer verilmiştir. Projede kullanılan malzemeler özenle seçilmiştir. Örneğin,  60 x 120 cm ölçüde granit Zemin derzli laminat parkeler, duvar kağıtları ve lake boyalı 1. sınıf oda kapıları projede kullanılan temel malzemelerdir. Bunun yanı sıra ısınma sistemi olarak merkezi (pay ölçer) sistem kullanılmıştır. Ayrıca projenin en dikkat çekici iç özelliklerinden birisi de 2 adet balkona sahip olmasıdır.

Projenin dış mekan özellikleri nelerdir?

 Kayfa Belsinpark projesinde en dikkat çeken dış özellikler otopark ve çocuk oyun alanıdır.  Proje 2 binadan oluşmaktadır. Apartman içerisinde asansör, su deposu ve jeneratör bulunmaktadır. Bunun yanı sıra ısı yalıtımı mevcuttur ve bina inşaat halindedir. Aynı zamanda dairelerin Batı ve Güney cepheleri bulunmaktadır. Engelliler için giriş kapılarında rampa mevcuttur.

Kayfa Belsinpark nerede yer almaktadır?

Kayseri’de doğa ve şehir manzarasının bütünleştiği Belsin bölgesinde yer alan Kayfa Belsinpark projesinde alışveriş merkezi, hastane, park, cami, semt pazarı ve spor salonu yürüme mesafesinde yer almaktadır. Konum ve muhit olarak oldukça avantajlı olan söz konusu projenin yakınlarında ilk okul, orta okul ve üniversite de bulunmaktadır. Ayrıca polis merkezi, eczane ve itfaiye gibi olası ihtiyaçları karşılamak için de imkanlar mevcuttur.

Proje fiyat detayları nelerdir?

Projenin ev fiyatlarına gelecek olursak Kayfa Belsinpark projesinde 3+1 ev fiyatları 500.000 Türk lirasından başlamaktadır. Üstelik takasa uygunluğu olarak satıcı tarafından belirtilmiştir. Söz konusu projenin konutlarına yüzde 50 peşinat ve 12 aya varan vade imkanları ile sahip olabilirsiniz. Ayrıca peşin ödemelerde tapu taraflara hemen teslim edilebilmektedir.

Diğer proje haberleri için tıklayınız

Exit mobile version