Kategoriler
Proje Haberleri

Kayı Konutları Denizli fiyat listesi

Kızılelma İnşaat yapımcı firmasının imzası ile Kayı Konutları Denizli projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje isminden de anlaşılacağı gibi Denizli ilinde yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projenin önümüzdeki yıl alıcılarına teslim edilmesi planlanıyor.

Proje, birbirinden bağımsız konut bloklarından meydana geliyor. Projede yer alan bloklar dörder katlı olacak şekilde tasarlandı. Proje kapsamında alıcılar için 65 adet konut yaşama kazandırılıyor. Modern mimarisi ile bulunduğu bölgede dikkat çeken proje Denizli ilinin Merkez bölgesinde yükseliyor.

Projede yer alan konutlar nerede yükseliyor?

Bulunduğu bölge itibariyle ilgi gören Kayı Konutları Denizli projesi Yenişafak Mahallesi’nde konumlandırılmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri neler?

Projede yer alan konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde planlandı. Projede bulunan konutların büyüklükleri de üç farklı seçenekten oluşmakta.

Kayı Konutları Denizli projesinde yer alan konutlar 2+1 ve 3+1 daire tiplerinden meydana geliyor. Büyüklükler ise 128 metrekare ile 150 metrekare arasında değişiyor. Projede bulunan 2+1 konutların büyüklükleri 128 metrekare olarak tasarlanmış durumda. Projede yer alan 3+1 daire tipindeki konutların büyüklükleri ise 140 metrekare ile 150 metrekareden oluşan planlara sahipler.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Projede yer alan konutların fiyatları elbette ki daire tiplerine ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Kayı Konutları Denizli projesinde yer alan 2+1 daire tipindeki konutların fiyatları 256 bin TL’den başlayarak alıcılarına sunulmakta. Projede bulunan 3+1 daire tipindeki konutların fiyatları iki farklı seçenekten başlıyor. Bahsi geçen 3+1 konutlardan 140 metrekare olanlar 280 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda. Projede yer alan 150 metrekare 3+1 konutlar ise 300 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor.

Kayı Konutları Denizli projesinde yer alan konutların 2020 yılı içerisinde tamamlanıp alıcılarına teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 0 555 709 81 10