Kategoriler
Proje Haberleri

Kayı Trabzon sıfır faiz fırsatı ile satışta

Kayı Trabzon geniş odaları ve konforlu daireleri ile sizlere sunulmaktadır. Bu proje sizlere Sarıosmanoğlu ve Murtezaoğlu firması tarafından sunulmaktadır. Bu proje kapsamında 158 daire bulunmaktadır. Bu evler 2+1, 3+1, 4+1 şeklinde yapılandırılmaktadır. Sizlerde bu evlerden istediğiniz oda sayısındaki evi bularak inceleyebilirsiniz. Projede bulunan evler özellikleri ile dikkat çekmektedir. Sizler bu daireleri detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış özellikleri hakkında

Bu projedeki evler konumu dolayısı ile güneş almaktadır. Projede toplam 158 adet ev yer almaktadır. Daha inşaatı bitmemiş olan evler Trabzon’un doğasıyla bir olarak yapılandırılmaktadır. Sizler içi ve dışı modern tarzda dekore edilmiş aynı zamanda geniş odaları olan evleri inceleyebilirsiniz. Birçok özellik bu proje kapsamında karşınıza çıkmaktadır. Sizlere doğa ile iç içe olan aynı zamanda şehirdeki istediğiniz kolaylığı ayağınıza getiren evler sunulmaktadır.

Konforlu ve modern dizayn edilen bu evlerden yaralanmanız mümkündür. Bu şekilde evlerin iç ve dış yapısını detaylı bir biçimde anlatmak mümkündür. Trabzon konut projesi içerisinde kapalı yüzme havuzu, sauna, fitness salonu, Türk hamamı gibi bir çok sosyal alan yer almaktadır. Ayrıca açık yüzme havuzu, güneşlenme alanları da proje içerisinde yer almaktadır.

Kayı Trabzon konumu hakkında

Bu projenin özelliklerinin yanı sıra konumu ile de dikkat çekmektedir. Trabzon da bulunan bu evlerin konumu sizlere oldukça kolaylık sağlar. Konumundaki avantajlar ev sahiplerine ciddi manada bir kolaylık sağlamaktadır. Hem doğa ile iç içe olan hem de şehir merkezine yakın olan yer sayesinde ihtiyaçlarınızı karşılamanız oldukça kolaydır. Ulaşım olarak otobüs durakları oldukça yakındır. Aynı zamanda dolmuş ve minibüs seçeneklerinden de yaralanabilirsiniz. Bu projedeki evler sizlere hem deniz hem de şehir manzarası sunmaktadır. Bu evler seçenekleriniz arasına girebilir.

Kayı Trabzon Ev fiyatları ne kadar?

Konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, dairelerin büyüklüğüne ve tipine göre değişmektedir. Ayrıca konutların fiyatları bulunduğu kata ve cepheye göre değişiklik göstermektedir. Projede yer alan 2+1 daire 165 metrekaredir. 3+1 daire 222 metrekaredir. 4+1 daire ise 320 metrekare olarak söylenebilir. Ancak inşaatı devam eden projedeki daire fiyatları hakkında herhangi bir bilgi bulunmamaktadır. 60 ay vade ve yüzde 0.97 faiz oranı ile kredi kullanarak projeden daire sahibi olmak mümkündür. Ayrıca 12 ay vade ve yüzde sıfır faiz oranı ile daire sahibi olma fırsatı da projede yer almaktadır.

Bu şekilde projeyi sizlere anlatmak mümkündür. Daha detaylı bilgi alarak bu evler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Detaylı incelemeler yaparak bilgi sahibi olmak mümkündür. Daha detaylı bilgi için 0462 335 39 39 veya 0530 928 90 87 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Daha fazla güncel proje için tıklayınız…