Kategoriler
Proje Haberleri

Kayım Rezidans fiyat bilgisi

İstanbul’un Maltepe ilçesinde, Kayım Yapı firması tarafından inşa edilen Kayım Rezidans konut projesi, toplam 3 bin 236 metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor.

Tek bloktan oluşan projede 117 konut mevcut. Projede 1+0 tipte, 1+1 tipte ve 2+1 tipte daireler var. Konut projesindeki stüdyo daireler 44,50 metrekare, 1+1 daireler 54,50 metrekare, 2+1 daireler ise 90 metrekare büyüklüğe sahip durumda bulunuyor.

Konut projesi sahiplerine hemen teslim edilebilir durumda.

Kayım Rezidans projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 1+1’ler 368 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 2+1’ler ise 600 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. Konut projesinde yüzde 5 peşinatla, 36 ay sıfır faizle vade yapabilmek mümkün. 3 ayın ardından konut bedelinin yüzde 20’si ödeniyor. Kalan yüzde 50’lik kısmın ödemesi ise teslimde yapılıyor.

Kayım Rezidans konut projesi sosyal donatı özellikleri

Projede birçok sosyal donatı alanı var. Projede açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, kafe, güvenlik, kameralı güvenlik, kapalı otopark ve yürüyüş parkuru gibi çeşitli sosyal donatı olanakları bulunuyor.

Su depolu ve hidroforlu projede jeneratör ve asansör mevcut. Ankastre beyaz eşyalarla donatılan projede merkezi ısıtma sistemi kullanılıyor. Proje, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak inşa edildi. Şık ve modern tasarımıyla ilgi gören proje, aile yaşamına uygun tasarlanıyor.

Proje nerede yükseliyor?

Proje; sahil yoluna 10 dakika, E-5’e 2 dakika, Minibüs Caddesi’ne 5 dakika, Bağdat Caddesi’ne 7 dakika, Maltepe Park’a 5 dakika, metroya 5 dakika, Pendik Yüksek Hızlı Tren’e 10 dakika, Cevizli Tren İstasyonu’na 5 dakika, Kartal Deniz Otobüsü ve Adalar-Bostancı iskelelerine 5 dakika, Avrasya Tüneli’ne 15 dakika, Anadolu Adliyesi’ne 10 dakika, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 20 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 15 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor.

Kayım Rezidans projesi, Cevizli Mah. Zuhal Cad. No: 19 Maltepe/İstanbul adresinde yer alıyor.

Proje ile ilgili bilgilere 0532 340 89 89 numaralı telefondan ulaşılıyor.