Kategoriler
Proje Haberleri

Kaynarca Life Yeşilyurt satışları devam ediyor

Kaynarca Life Yeşilyurt projesi geniş özellikleri ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Malatya İli, Yeşilyurt İlçesi’nde bulunan proje İshak Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilmiştir. Konut projesinde 3 konut bloğundan meydana gelmektedir. Ayrıca konut blokları ise  7 katlı olacak şekilde projelendirilmiştir. Dairelerin 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 seçenekleri bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site 3 bloktan oluşup 7 tane kat bulunmaktadır. Her katta 4 daire olmak üzere toplam 80 dairelik bir yaşam alanı sunulmaktadır. Bu dairelerin 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 seçenekleri bulunmaktadır. Ayrıca 8700 metrekarelik bir alan üzerine kurulan projenin 7000 metrekaresini yeşil alan oluşmaktadır. Projede bulunan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 140 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 155 metrekaredir. 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 240 metrekaredir. Site içerisinde futbol ve basketbol sahası, kamelyalar, çocuk oyun parkı ve toplantı salonu bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark mevcuttur. Ayrıca 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlamaktadır. Dış cephede ısı yalıtımı bulunmaktadır. Her blokta çift asansör mevcuttur. Bunun yanı sıra Merkezi ısıtma sistemi bulunmaktadır. Ayrıca engelliye uygun araç park yeri, asansör ve rampa bulunmaktadır.

Kaynarca Life Yeşilyurt konumu ve fiyatları hakkında

Kaynarca Life Yeşilyurt projesi Malatya’nın Yeşilyurt İlçesi, Kaynarca Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca site doğa, park ve yeşil alan manzaralıdır. Ulaşım olarak minibüs ve otobüs gibi toplu taşıma araçlarını kullanabilirsiniz.
Fiyatları ise; dairelerin tipine ve cephesine göre değişmektedir. Projede satışa sunulan büyüklüğü brüt 140 metrekare olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 410 bin TL’den satışa sunulmuştur. Büyüklüğü brüt 155 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 440 bin TL ile 525 bin TL arasında değişmektedir. Ayrıca büyüklüğü brüt 240 metrekare olan 4 artı 1 dairelerin fiyatı ise 810 bin TL ile 825 bin TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (422) 502 02 58 ya da 0 (538) 501 32 36 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…tıklayınız…

Exit mobile version